לאחר כריתת שחלות מה מומלץ לנשאית br

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר כריתת שחלות מה מומלץ לנשאית br
    רוית
    28/01/2009

שלום רב, אני בת 38 לאחר כריתת שחלות מניעתית עקב brca1 מרגישה בסדר גמור ללא תופעות מיוחדות וללא גלי חום הוצע לי עמ לשמור על הלב ודברים נוספים לקחת מדבקות אוורל 25 פעמיים בשבוע ולשים ברחם התקן מירנה עמ לשמור על הרחם יש לי מס שאלות: 1 האם המינון שהוצע לי הוא הנמוך ביותר שקיים היות ובאופן כללי אני מרגישה טוב והניתוח בוצע מניעתית או שקיים פתרון אחר שפחות מסכן אותי האם ישנו תכשיר אחר לאסטרוגן שמעתי משהו על ג׳ל עם סרגל מדידה 2 הבנתי שהתקן המירנה ישנו רק אחד ־ האם זה לא משפיע בצורה שונה לנשים עם משקלים שונים כי אני רזה יחסית אודה מאוד לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• BCRA 1בת 30

לה לה
    06/02/2009

הי, גיליתי לפני חודשיים שאני נשאית עשיתי את הבדיקה בשביל לדעת עד כמה למהר עם ילדים אני לא כל כך יודעת איך לאכול את זה אני חושבת שלקחתי את זה יותר מידי קשה וגם אף אחד לא ממש מבין כמה זה בעסה אני בהריון וברור לי שאני אוציא את השחלות אחרי שאסיים ללדת אחד אחרי השני בעזרת השם ואני מתה מפחד מכל הקטע הזה של להכנס לגיל הבלות כל כך מוקדם . זה הגיוני לקחת את זה כל כך קשה ??? יש מישהי שעברה את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ לקבל פרופורציות־את לא חולה!

רוית
    09/02/2009

מומלץ לקבל פרופורציות־את לא חולה! ויש לך הזדמנות למנוע מחלה על כן עשית את הבדיקה הגנטית את רק בת 30 כך שיש לך מספיק שנים ללדת ילדים בנחת והוצאת השחלות היא ממש קלי קלות אין אדם בלי בעיות ולך ישנה האפשרות לדעת ממה להזהר ולהמנע מזה בבוא העת אני מרגישה נפלא מאז שהוצאתי את השחלות ונראה לי שהנטייה של רופאים היא בדכ להתייחס בחומרה לכל דבר ולדכא אותנו אבל ההתייחסות לדברים נובעת מאיך שאת מסתכלת על כך ברור שבהתחלה זה שוק טוטאלי אבל בהמשך את תביני שהתמזל מזלך לעומת הרבה נשים אחרות שאפילו לא יודעות שיש להן את הגן גם אני ילדתי ברצף יש בזה גם יתרונות בהצלחה?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית שלום

ד''ר חגית כהנא
    11/02/2009

יש שיטות שונות לקבלת הורמונים
    ניתן לקבל את שני ההורמונים דרך הפה
    ניתן להשתמש במירנה ותוספת הורמונלית אסטרוגנית כפי שהוצע לך
    ההחלטה בידיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו