מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבנות ,דאגות ,רגישות ..??אבי01/02/2009
שלום אני בן 46 ,עובד כתכנת ,בתקופה האחרונה שמתי לב שאני מאוד עצבני ,רגיש ודאגן. כל הזמן אני במתח מה יהיה העתיד ,איך אלמד את הילדים ,לעזור להם בעתיד . מה יקרה אם אני אאבד את מקום העבודה שלי. בנוסף אני משקיע פחות בעבודה ובלימוד מחשבים ,פעם הייתי עובדובנוסף לומד דברים חדשים בבית. הייתי מסוגל לשבת 16או 20 שעה מול המחשב. היום אני מבצע את העבודה שלי בקושי ,בביתי כמעט לא נוגע במחשב ומזמן לא ראתי אפילו מאמר רקע: איבדתי את מקום העבודה הקודם לאחר 14 שנות עבודה מזה 4 שנים אני עובד בתפקיד תכנת לאחר שהייתי מנהל בכיר בתפקיד הקודם ,רמת המשכורת ירדה ב 30% . איך מתמודדים עם הדאגות של גיל המעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבנות דאגות וכיוב'
פרופ` יונה תדיר01/02/2009אבי,
דאגותיך וחששותיך ניתנים להבנה בעידן מטורף זה בו מוסכמות נשברות, שווקים קורסים, מקומות עבודה נסגרים, ו... בנקאים ממשיכים למשוך בונוסים שמנים כאילו לא קרה דבר. עולם הפוך ציני, כוחני ומטורף. היכולת להתמודד עם מצבים כגון אלה ולשדר לסביבתך בטחון, ויש על מי לסמוך, אינה אלא חלק מהמשפט המוכר והידוע ש... "כל העולם במה", ואולי גם ש... חו"ח עלול המצב להיות יותר גרוע, אז נשמח בטוב שיש.
שאלתך הטובה עשויה לקבל מספר כווני חשיבה ופתרון, ואיני חושב שתרופות נגד חרדה הן הפתרון הנכון, ודאי לא הראשון. כדאי להוועץ עם פסיכולוג באשר להתמודדות עם החוסן הנפשי, ועצתי לך, מאחר ובעולמנו ההזוי השקרי והכוחני, הכל יחסי, קרא את ספרו של יעקוב בורק, "האם שימפנזים חושבים על פרישה" ותנסה להפנים את הדברים. אוסף של דברי חוכמה.
ייעוץ פסיכולוג/ית תמיד יכול לסייע.
אשמח לקבל משוב אם הספר סייע לך, אף כי צריך לא מעט דמיון כדי להבין את הקשר.
בהצלחה,
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצבנות דאגות רגישות
יפי כבודי15/02/2009אבי שלום, קראתי את ההודעה הקוראת לעזרה , לדעתי אימון אישי יכול מאוד לעזור לך להיות במקום עם ההרגשה ועם המחשבות , אני שנים הייתי כזאת כל הזמן דואגת וחרדה מה יהיה אם וכו' לא מרוצה מכלום עד שעברתי אימון אישי והיום אני אדם אחר לגמרי ומאמנת בעצמי אנשים ונהנית ומגשימה את עצמי עצם זה שאנשים מגיעים למקומות אחרים בחיים . 0545582571 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?