מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בנרתיקyld צפונית03/02/2009
אני בת 54. משה כשנתיים יש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד. יש לי קושי בלקיים יחסי מין. יש יובש בנרתיק והיצרות של המקום. אני נמנעת לקיים יחסים כיוון שזה ממש סיוט עבורי. יש קושי בחדירה.סבל בל יתואר. הנרתיק בתוך ומבחוץ פשוט נפצע. נעשה אדם שורף וכואב מאוד. כמו כן איבר המין של בעלי ממש פצוע. בהמלצת רופאת נשים בקופת חולים אני משתמש בקרם אובסטין 15 גר' בעזרת מטוש שאני מחדירה לנרתיק פעמיים בשבוע כבר יותר מחצי שנה ועדיין יש קושי בחדירה. ממה שאני מרגישה זה התכווצות של הנרתיק ולכן הקושי. יש לציין שאני נפגשעת חרדה. לא נוטלת תרופות. אני מאוד מתוסכלת ועצבנית עקב כך. מה לדעתך עלי לעשות. אודה על תשובתך בהקדם. אני מקיימת יחסים לעיתים רחוקות מאוד . הקושי בחדירה גורם לי לפציעה, מן חתך/קרע בנרתיק למטה. ממתינה לתגובתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרתיק פגוע
ד''ר חגית כהנא05/02/2009נדמה לי שאת מדברת על שתי בעיות שונות : הבעיה הראשונה של יובש נרתיקי עקב גיל שאותו ניתן לפתור עם שימוש בכמות גדולה יותר של אובסטין או משחה אסטרוגנית אחרת.
הבעיה השניה היא חרדת המין שלך והמינון הנמוך של יחסי מין שאת חווה .
אני מציעה לך להתבונן לגעת ולנסות להחדיר אצבע לנרתיק. אפשר גם להשתמש בויברטור כדי לתרגל את הנרתיק וגם להנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירנה
קרין05/02/2009תודה שחזרת אלי, את המירנה אני לוקחת למניעת הריון משום שאחרי ההפריות היה לי הריון טיבעי. אני שואלת האם בגלל ההורמונים שמפרישה המירנה יש סיכוי שזה מקדים אפילו במעט את גיל המעבר? לגילוי אם אני בגיל המעבר עלי לעשות בדיקות דם שיתן לי רופא נשים? או אולטרסאונד? יתכן שאני בגיל המעבר בגיל 37? כמה זמן לוקח מהכניסה לגיל המעבר עד להפסקת המחזור האם זה שלב אחרון? האם זיעה זה חלק מהסימנים ? אשמח אם תענה לי על שאלות אלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?