לאיזו קטגוריה אני נופלת? :-)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיזו קטגוריה אני נופלת? :-)
    חנה
    01/08/2007

בהוראות שימוש של טיפול הורמונלי חלופי (אסטרוגן ופרוגסטרון) שנקרא פרימפאק- סיׂ

PREMPAK-C)

- אם זכרוני אינו מטעיני נאמר שאם יש עדיין וסת יש להתחיל לקחת ביום הראשון, ואם לא - לקחת באיזה מועד שנוח. אני לא יודעת באיזו קטגוריה אני נופלת. בפעם שעברה היה לי איחור של 26 יום, והפעם איחור של 13 יום (נכון להיום) בשתי הפעמים בדיקות היריון היו שליליות. אני בת 51.5. אז בקיצור, השאלה היא האם להמתין? כמה זמן - אם כן? או להתחיל לקחת?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא תגובה אלא מידע שקשור לשאלה

חנה
    02/08/2007

שם התכשיר ומרכיביו כפי שהם מופיעים על גב האריזה (צידה, פניה:)
    Prempak-C
    והוא כולל אסטרוגן ונורג'סטרל משולבים
    (מאוחדים?) .
    בכל אופן, במקרה שלא דייקתי בתרגום הרי השם והמרכיבים כפי שהם מופיעים במקור:
    Prempak-C
    - Conjugated Estrogens and Norgestrel -
    0.625/015MG
    THIS PACK CONTAINS THREE STRIPS - לשלושה חודשים
    Each strip contains 28 maroon tables; each containing 0.625 mg conjugated estrogens U.S.P and 12 light brown tablets each containing 0.15 mg norgestrel
    ,
    אני משערת שזה העיקר. בהמשך יש פירוט של תוספים אחרים כמו לקטוזה, מתילסלולוז, סוכרוז ועוד כל מיני
    E 171, E110, E132, E127....

ובהזדמנות זאת אני חוזרת על השאלה: האם להמתין לבוא הוסת או לקחת במועד שנוח לי? כאמור, בפעם שעברה היה לי איחור של 26 יום (דילוג מחזור אחד?), והפעם אחור של 14 יום (עדיין לא קיבלתי). בשתי הפעמים בדיקות היריון שליליות.

תודה מראש על כל פיסת מידע, ומתנצלת על הצורה הבלתי מסודרת של הצגת השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטגורית גיל המעבר

פרופ' ברי (בוריס) קפלן
    07/08/2007

הטיפול הינו רציף ללא הפסקות וללא קשר לדימום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חנה
    13/08/2007

באיחור - אבל תודה רבה רבה!
    אני מניחה אם כך שאין טעם להמתין לוסת הבאה.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו