פטמות נפוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטמות נפוחות
    ירין
    04/03/2009

שלום שמי ירין ואני נער בן עוד מעט 14. אני הייתי שמנמן בעבר והתחיל להתנפח לי הפטמות בצורה מחרידה, אני ידוע שהתופעה נורמלית אבל הלכתי למס' רופאים ואמרו לי שהתופעה נורמלית לחלוטין ולמרות שזה יחסית התנפח מעל ההמוצע אצלי זה יעבור בעתיד. התחלתי לעשות כושר, פיתחית שרירים וירדתי המון במשקל, ועכשיו שאני רזה זה אפילו בולט יותר, וזה ממש מעצבן, אני מתבייש להוריד חולצה בבריכה ובים. התייעצתי עם חבר שלי בנושא והוא אמר לי שהיה לו את זה בעבר ונתנו לי מין משחה למרוח על המקום וזה מפחית את ההתנפחות ואפילו פותר את הבעיה האם יש דבר כזה? ושמעתי שיש ניתוח בשביל להוריד את הניפוח והגולות האלו, אני מוכן לעבור אפילו 3 ניתוחים בשביל שהבעיה הזאת תעבור כי היא ממש מציקה לי, אפשר עוד פרטים על הניתוח ואם אני יוכל לעשות אותו בגילי? אני אשמח לעזרה בנושא, תודה, ירין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטמות נפוחות

הוספת תגובה

• ממש דדים

איל ארדי
    22/03/2009

שלום אני אייל מהמרכז, בן 15 במהלך חצי שנה גדל החזה שלי עד לממש חזה נשי קטן , הרופאה נתנה לי "פמינול" והורמון מסויים ממשפחת אסטרוגן בכדי לעצור את ההדרדרות אך ללא הועיל . בברכה איל ארדי לעצות מועילות אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירין - פנה לרופא משפחה

ד''ר חגית כהנא
    25/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו