כאבים ברגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגלים
    שלגיה
    22/03/2009

לאחרונה אני מתעוררת במהלך הלילה מכאבים של שרירים תפוסים ברגלים, זה קורה אחת לכמה לילות ועובר עוד במהלך הלילה. האם כדי לי להתיעץ אם רופא או שקימת תרופא לבעיה (אני מעדיפה לא לפנות לרופאים אם אין צורך), אתם מכירים את התופעה? יש לכם פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגלים

הוספת תגובה

• מוכר ביותר

גביראלה
    23/03/2009

שלגיה היקרה, גם אני סבלתי מהתופעה הזו לפני כמה חודשים, הרופא שלי הסביר לי שכנראה מדובר בחוסר מגנזיום, ולא ניתן לראות את זה בבדיקות דם. לאחר התייעצות החלטנו שאני אקח תוסף מגנזיום ואם זה יעביר את הכאבים כנראה שבאמת היה מדובר בחוסר מגנזיום, וכך היה התחלתי לקחת תוסף בשם anti leg cramps שעזר באופן מידי וכבר בלילה הראשון העביר את הכאב ולתמיד. נראה לי שיש לך את אותה הבעיה. מקווה שעזרתי שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירים תפוסים

ד''ר חגית כהנא
    25/03/2009

אינני יודעת בת כמה את והאם יש לך מחלות רקע.
    המלצתי לפנות לרופא משפחה לבצע בדיקות שיגרה ולספר לו על הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו