מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פניה דחופה מאוד בקשר למחזור!!!!!!!!נועה28/04/2009
אז ככה , אני בת 44 ופעם ראשונה קורה לי שאני לא קיבלתי את המחזור חודשיים .
עד עכשיו המחזור היה תקין ובזמן.
אני מחכה כל יום אולי היום ועדיין הוא בושש לבוא .
יש לי כאבים של קדם מחזור כבר חודש ימים שממש אני חושבת שהנה סו"ס המחזור הגיע אבל לא - אין מחזור.
אני לא יודעת מה לעשות
אני לא נשואה ולא בהריון ואפילו בתולה
מה יכול להיות הסיבה?!
גיל המעבר?
דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שעד גיל 50 היה לה מחזור תקין.
אשמח לתשובה
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום הווסת אינו מגיע
פרופ` יונה תדיר28/04/2009נועה,
לצורך הבהרת המינוח, מחזור אינו דמום הווסת אלא שרשרת של ארועים הורמונליים במקורם המתרחשים בין דמם ווסת אחד לשני. כוונתך היא: היכן הדימום? וכדי לדעת את המחזור ההורמונלי מתרחש לכל ארכו ושלביו יש לבצע בדיקת דם למספר הורמונים. יש לפנות לרופא/ה על מנת לבדוק ולדעת מה קורה.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה קשה עם בדיקת דם
נועה29/04/2009לפרופסור יונה תדיר תודה על התשובה אבל יש לי בעיה עם בדיקות דם . אף פעם לא עשיתי בדיקת דם - עד שסו"ס כבר החלטתי לפני שנה לגשת לבדיקת דם בגלל בלוטת התריס התעלפתי ברגע שהאחות דחפה את המזרק לידי - פשוט נפלתי על הריצפה מעולפת עד כדי כך שלא הרגשתי שנפלתי - פתאום אני פוקחת את עיני ורואה אותי על הריצפה כשהאחות לידי עם כוס מים מחכה שאתעורר.
לכן אני שואלת אם יש כדורים הורמנלים שיכולים לזרז ולגרום למחזור להגיע .
אשמח מאוד לתשובה
תודה רבה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תחליף לרפואה מסודרת
פרופ` יונה תדיר29/04/2009נועה, צר לי על בעייתך זו, אולם איני מכיר תחליפים לרפואה מסודרת. לבעיית לקיחת דם יש פתרונות.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)