פניה דחופה מאוד בקשר למחזור!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניה דחופה מאוד בקשר למחזור!!!!!!!!
    נועה
    28/04/2009

אז ככה , אני בת 44 ופעם ראשונה קורה לי שאני לא קיבלתי את המחזור חודשיים .
    עד עכשיו המחזור היה תקין ובזמן.
    אני מחכה כל יום אולי היום ועדיין הוא בושש לבוא .
    יש לי כאבים של קדם מחזור כבר חודש ימים שממש אני חושבת שהנה סו"ס המחזור הגיע אבל לא - אין מחזור.
    אני לא יודעת מה לעשות
    אני לא נשואה ולא בהריון ואפילו בתולה
    מה יכול להיות הסיבה?!
    גיל המעבר?
    דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שעד גיל 50 היה לה מחזור תקין.
    אשמח לתשובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דמום הווסת אינו מגיע

פרופ` יונה תדיר
    28/04/2009

נועה,
    לצורך הבהרת המינוח, מחזור אינו דמום הווסת אלא שרשרת של ארועים הורמונליים במקורם המתרחשים בין דמם ווסת אחד לשני. כוונתך היא: היכן הדימום? וכדי לדעת את המחזור ההורמונלי מתרחש לכל ארכו ושלביו יש לבצע בדיקת דם למספר הורמונים. יש לפנות לרופא/ה על מנת לבדוק ולדעת מה קורה.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה קשה עם בדיקת דם

נועה
    29/04/2009

לפרופסור יונה תדיר תודה על התשובה אבל יש לי בעיה עם בדיקות דם . אף פעם לא עשיתי בדיקת דם - עד שסו"ס כבר החלטתי לפני שנה לגשת לבדיקת דם בגלל בלוטת התריס התעלפתי ברגע שהאחות דחפה את המזרק לידי - פשוט נפלתי על הריצפה מעולפת עד כדי כך שלא הרגשתי שנפלתי - פתאום אני פוקחת את עיני ורואה אותי על הריצפה כשהאחות לידי עם כוס מים מחכה שאתעורר.
    לכן אני שואלת אם יש כדורים הורמנלים שיכולים לזרז ולגרום למחזור להגיע .
    אשמח מאוד לתשובה
    תודה רבה
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תחליף לרפואה מסודרת

פרופ` יונה תדיר
    29/04/2009

נועה, צר לי על בעייתך זו, אולם איני מכיר תחליפים לרפואה מסודרת. לבעיית לקיחת דם יש פתרונות.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו