ליויאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליויאל
    אורנה
    14/05/2009

שלום רב אני בת 56 והוסת האחרונה היתה לפני כחודשיים. מזה כחודש אני סובלת מגלי חום המלווים בהזעה בכל הגוף. הדבר מפריע לי מאד ביום ובלילה. מלבד זאת יש ירידה גדולה בדחף המיני. לפני כ 10 שנים היתה לי מלנומה "אין סיטו" ברגל אבל הכל תקין כיום. השאלה היא לגבי ליויאל, שהומלצה לי ע"י רופא הנשים. האם יש סיכון מוגבר לסרטן או לקריש דם? לאבי היה התקף לב בגיל 50 אבל הוא חי עד גיל מבוגר וכן אין הסטוריה של סרטן שד במשפחה. אודה לכם על התשובה מכיוון שאני עדיין פוחדת לקחת את התרופה וממשיכה לסבול מהתסמינים. תודה אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליויאל

הוספת תגובה

• ליויאל

פרופ` יונה תדיר
    17/05/2009

ליויאל הוא הורמון (סטרואיד סינטטי) הפועל סלקטיבית ברקמות השונות של הגוף. התוויות הנגד לשימוש בו זהות לתכשירים ההורמונליים משולבים אחרים. הוא יעיל בשיפור תסמיני גיל המעבר (כולל ירידה בליבידו) ישנן עדויות כי יעיל גם במניעת ירידה בצפיפות העצם. בכל הקשור להחלטה אישית אם ליטול תרופה זו או לא עליך לפנות לרופא/ה המטפל/ת.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו