מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעבר ותחושת חום בלתי נסבלתטליה09/07/2009
שלום רב,
אני בת 54 וסובלת מאד מגלי חום, עד כה בתקופת הקיץ הספיק לנו שימוש במאוורר (אנו גרים בירושלים), אך לאחרונה המצב ממש נהיה עבורי קשה, ואני לא מצליחה לישון?
בעלי חושב כי התקנת מזגן לא חיונית, ובטח זה עניין "תקופתי" של גלי חום שיעברו.
אני כבר ממש אובדת עצות, מה לעשות?
האם באמת זה עניין תקופתי?
האם מזגן אכן יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר, גלי חום, ו ... מזגן
פרופ` יונה תדיר12/07/2009טליה,
מזגן בימי הקיץ החמים בוודאי ישפר את תחושתך (אפילו בירושלים) אולם לא יהיה בכך כלי להמנע מטיפול של ממש בנוסף. במידה ואין לך גורמי סיכון יש הצדקה לטיפול הורמונלי. החשש בקרב ציבור הנשים מנטילת הורמונים (בהעדר גורמי סיכון אישיים) אינו מוצדק והפגיעה במערכות גוף ובאיכות החיים רבה יותר במצב של אי נטילת הורמונים.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטליה
תמר13/07/2009היי טליה,
גם אני נמצאת בדיוק במצב הזה, ובעלי לקח יוזמה והחליט מה שנקרא "למזגן" את כל הבית מחדש. ממש אתמול התקינו אצלנו את המזגן החדש של טורנדו- ותודה לאל הלילה כבר ישנתי יותר טוב.
אין לי ספק ששינה, עכשיו, בחדר מקורר יותר עושה את העבודה בהתמודדות הבלתי נסבלת עם החום- ואני עוד גרה ברעננה- שממש ממש חם ולח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזגן וגיל המעבר
איריס16/07/2009לטליה,
אין מה לעשות לפעמים גברים לא יכולים להבין את התחושה שלנו בגיל המעבר, מה שכן זה שהיום למשל יש את מזגן טורנדו שממש שקט, וגם כשהולכים לישון את מכוונת אותו ככה לתוכנית לילה, ככה שגם הוא ירגיש בנוח ונעים במהלך השינה. וחוץ מזה היום ממש לא מרגישים את הפעולה של המזגן בגלל שהוא ממש שקט.
ככה- לך יהיה נעים, תוכלי לישון טוב, והוא יהיה מבסוט כי לא תהיי עצבנית עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?