אביאנה לעומת לויאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביאנה לעומת לויאל
    אמירה
    22/07/2009

שלום. אני בת 49 ולפני כחצי שנה עברתי ניתוח להסרת השחלות. מאז סובלת ממגוון תופעות גיל המעבר : גלי חום, כאבים קבועים במפרקים ובגידים, גרד,פריחות,כתמים ויובש בעור ובעיניים, עייפות, עליה במשקל.
    רופאת הנשים המליצה לי על אביאנה והיא אינה בעד לויאל. רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי תרופות אלו, מבחינת יעילות הטיפול (לא רק בגלי החום) , תופעות הלוואי הנפוצות והסיכונים בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אביאנה לעומת לויאל

הוספת תגובה

• השוואת תרופות

פרופ` יונה תדיר
    22/07/2009

"ליויאל" הינו הורמון סינטטי הפועל סלקטיבית ברקמות השונות. יעיל בשיפור תסמיני גיל המעבר (כולל ירידה בליבידו) ישנן עדויות כי יעיל גם במניעת ירידה בצפיפות העצם. "אביאנה" הינו תכשיר עם מינון נמוך של אסטורן ופרוגסטרון. התאמת תרופה מומלצת בייעוץ עם הרופא/ה המטפל/ת.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי חום בדרגה חמורה

לאה
    26/07/2009

שלום!
    אני בת 50 סובלת נואשות קבלתי טיפול של לויאל אבל הרופא הפסיק לי כי אני נמצאת בסיכון לקחתי כדורים טבעי אבל לא היה שינו מצב קשה ואיני יודעת מה לעשות האם אפשר לקבל המלצה על טיפול כל שהוא.האם יש הורמון שיכול לעזור לי למרות המצב בסיכון בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו