MENO-PEACE - "מעברית" של "הדס" .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MENO-PEACE - "מעברית" של "הדס" .
    פרלה
    14/08/2009

אני בת 68 - עוסקת בספורט ובריאותי תקינה, תודה לאל. בגלל גלי חום שהיו לי, המליץ הגניקולוג על נטילת הכדורים הללו בהמשך להורמונים שהפסקתי לקחת . מזה שנים אחדות אין לי תסמיני גיל המעבר . שאלתי : האם יש בכדורים הללו בכדי לשפר את ההרגשה הכללית וכד' הודות למרכיבים שבהם ? גונב לאזני שיש בהם מעין אפקט דמוי-הורמונים . בהמשך : בהמלצת האורתופד אני נוטלת כדורי אוויסטה למניעת אוסטופורוזיס לאחר שטופלתי במשך 10 שנים ב פוסאלן . האם אוויסטה + "מעברית" פעם ביום זה יותר מידי ? תודה מראש על תשובת המומחה/המומחית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעברית של הדס

פרופ` יונה תדיר
    16/08/2009

טבליות 'מעברית' של 'הדס' מכילות 200 מ'ג קלציום ותוספת ויטמין B6 . ניתן לשלב תוסף זה אף כי דיאטה מתאימה חשובה לא פחות.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לפרופ' תדיר .

פרלה
    17/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו