מבקשת הרגעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת הרגעה
    שולמית
    17/08/2009

נכבדי!!!

אניי בת 52 ומצויה מזה שנתיים במנאופוזה. כבר לפני הפסקת הווסת הופיעו כל המטרדים הכוללים גלי חום, הזעות לילה, חוסר ריכוז, מצבי רוח, נדודי שינה ועוד ועוד. סבלתי בשקט וחיכיתי עד יעבור זעם. ניסיתי גם כל מיני תרופות טבעיות שלא הועילו בכלל.
    הדבר שהכריע את הכף לשקול טיפול הורמונלי חליפי היה היאוש וחוסר האונים לנוכח דלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן עם אשפוזים ואינסוף אנטיביוטיקה, כך במשך שנה וחצי. לבסוף אובחנה צניחת שלפוחית בדרגה 2 עם המלצה לניתוח. מכיוון שיש לי סיבוכים אחרים לא מהרנו לחדר הניתוח אך סוף סוף נעתרתי להצעת הגניקולוג לנסות טיפול הורמונלי חליפי. תוך חודשיים הרגשתי אדם חדש. כל הסימפטומים המציקים נעלמו. החיוניות חזרה לחיי אך יותר מכל הקטע המשמעותי של דלקות בדרכי השתן נעלם כלא היה. (חשוב לציין שקיבלתי קרם וגינאלי אסטרוגני- אובסטין שלא ממש עזר). הטיפול ההורמונלי החזיר את החיים גם לנרתיק שלי ובזכות זה לא חשתי את היובש ואת השלפוחית התקועה שם (למרות שאני מניחה שהיא עדיין שם). כיום כפי שכתבתי, ברוך השם, אני מרגישה טוב, חיונית, ללא דלקות, ללא התחושה של צניחה של שלפוחית, מתרגלת את רצפת האגן ופורחת.
    יחד עם זאת תחושת החרדה מפני סרטן איננה נותנת לי מנוח במיוחד מפני שבטיפול שהותאם לי הפרוגסטרון הוא סינטתי ולא טבעי (מדבקת אוורל קונטי) וכפי הידוע לי לזה יש סיכון גדול יותר בהופעת הסרטן. בבקשה הרגיעו אותי............תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת הרגעה

הוספת תגובה

• ראי את התשובה לאורלי

פרופ` יונה תדיר
    22/08/2009

חדווה,
    החרדות מסרטן מיותרות. ראי את המענה לאורלי הצמוד לזה שלך. מתאים גם כמענה לשאלותיך.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו