מחזור לא סדיר והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר והריון
    רונית
    23/09/2009

אני בת 48 ולאחרונה המחזור אינו סדיר קיבלתי מחזור לטחר שבועיים ולאחר אפסקה של שלושה חודשים שוב שב המחזור, בבדיקת דם הסתבר כי אני עדיין מבייצת אולם הרופא אמר כי מאחר והשחלה יורדת בתפקוד כמעט ואין סיכוי להכנס להריון.
    באופיי אני חרדה לעניין הריון בכלל ולפיכך אני במתח לאחר קיום יחסי מין עם החבר שלי זאת מאחר והוסת גם כך לא סדירה. מה הסיכוי עבורי להכנס להריון ואיך אפשר למנוע חרדות אלו, בקיצור מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר והריון

הוספת תגובה

• הריון בגיל 48

פרופ` יונה תדיר
    30/09/2009

הסיכוי שלך להכנס להריון בגיל זה ובמצב שאת מתארת קיים, אך קלוש. במידה ויש לך חרדות ממצב זה תוכלי לעשות שימוש באמצעי מניעה שאינם הורמונליים ואולי אף להתחיל טיפול הורמונלי המתאים לגיל המעבר ואשר עשוי לסייע גם במניעת הריון בלתי רצוי. יש לכך יתרונות רבים, בין היתר גם למניעת תופעות בלתי רצויות של גיל המעבר בעתיד.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה שאינם הורמוליים

רונית
    02/10/2009

תודה על התשובה המפורטת והמרגיעה, בנתיים קיבלתי מחזור וכל חרדותי התפוגגו, אבקש גם לדעת איזה אמצעי מניעה שאינם הורמונליים באים בחשבון, תמיד השתמשתי בגלולות, האם הכוונה גם לקונדום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו