מנסה שוב לשאול כי לא קיבלתי תשובה ב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה שוב לשאול כי לא קיבלתי תשובה ב
    מודאגת
    01/11/2009

ב"ה לאחר אולטראסאונד של שחלות הכל נמצא תקין. אבל אני עדיין שוקלת אולי להסיר את החלות להלן שאלותי
    א. מנופואזה מוקדמת בגיל 39,כיום בת 43 לא נוטלת הורמונים,האם חלון ההזדמנויות נסגר מבחינתי?
    ב. עברתי טיפולי פוריות ולא היו לידות לצערי,לאור זאת ולאור העובדה שיש לי דודה מצד אבי שהיה לה סרטן שחלות,האם העובדות הנ"ל מכניסות אותי לקבוצת סיכון ומתוך כך מעמידות אותי במצב של אפשרות להסרת שחלות? האם כדאי לשקול הסרה שלהן?
    ג. מה הסיכונים של נטילת הורמונים לאור העובדות הנ"ל. ראיתי שאתם ממליצים ליטול הורמונים אבל מסייגים זאת לעניין קבוצות סיכון ,האם הנתונים שהכנסתי הכן שמים אותי בעמדת סיכון.

תודה רבה על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכוני הורמונים

פרופ` יונה תדיר
    06/11/2009

לצד הסיפור המשפחתי יש בדיקות אשר עשויות להגדיר טוב יותר את מידת הסיכון. חלון ההזדמנויות שלך לא נסגר עדיין מאחר ולצד משך הזמן מתום הווסת יש גם חשיבות לגיל הכרונולוגי.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לפרפ' תדיר ושאלה נוספת-

מודאגת
    08/11/2009

איזה בדיקות קיימות כדאי לברר רמת סיכון במצבי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו