כל הכבוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד
    הילי
    28/11/2009

לפרו' יונה תדיר. תשובותיו ישירות, החלטיות ולא מגמגמות בנוגע להורמונים. בד"כ הרופאים מבלבלים אותך לגמרי ובסוף שתחליטי בעצמך ועל אחריותך. סוף סוף יש כאן רופא ברור שנותן הרגשה אמינה ונכונה ואני ממש סומכת עליו ומחזקת אותו. גם בשאר הנושאים תשובותיו מצוינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הכבוד

הוספת תגובה

• תודה

פרופ` יונה תדיר
    28/11/2009

רונה,
    תודה. מאחר ונראה כי את עוקבת אחרי תשובותי בפורום אני מוצא לנכון להצהיר, ובצורה פומבית זו ש... אין לי שום קשר, ישיר או עקיף, עם שום חברת תרופות או עם כל בעל עניין אחר, בשום צורה שהיא, בנושא ההורמונים בגיל המעבר. דעותי בנושא זה הן פועל יוצא של מעקב ממושך אחרי נושא זה. הערה זו שלי מועלית כאן, מאחר ופעמים רבות מוזכרות חברות תרופות כמשפיעות על קבלת החלטות בנושאים כגון אלה. התייחסותי לגורמי סיכון אישיים מוזכרת מידי פעם, אבל אין בינה לבין ההיסטריה הציבורית בנושא זה שום קשר. הנזק מאי נטילת הורמונים הן על בריאות האישה והן על איכות חיים, כאמור, רבה.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו