הורמונים ולוסטרל לאחר כריתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים ולוסטרל לאחר כריתה
    אור
    19/12/2009

לפני חודשיים וחצי עברתי כריתת רחם,שחלות,חצוצרות ובלוטות עקב גילוי של סרטן צוואר רחם.למזלי אין צורך בטיפולים נוספים.
    שבועיים אחרי הניתוח עברתי התקף חרדה קשה (בעברי יש נטייה לחרדות ואף טופלתיבלוסטרל 50). מאז, חיי אינם חיים. אני מטופלת במדבקות הורמונים אוורל 50 ובלוסטרל 50.איכות חיי ירדה ב-90%.אני מתעוררת עם בחילות נוראיות וכאבי ראש שאינם מרפים ממני כל היום אפילו עם לקיחת כדור.יש לי חולשות ברגליים ורעידות פנימיות וטעם נוראי בפה.
    האם יש קשר ללקיחת ההורמונים? האם השילוב בין ההורמונים ללוסטרל הוא הגורם? ניסיתי להפסיק את הורמון אך החלו גלי חום בתדירות גבוהה והקאות.
    מה עלי לעשות? אני אובדת עצות ולאיש אין פיתרון!!!
    תודה אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לוסטרל והורמונים

ד''ר חגית כהנא
    22/12/2009

ראשית אני שמחה שאין צורך בטיפול נוסף לניתוח.
    שנית ההורמונים שאת נוטלת מכילים פרוגסטרון שאינך צריכה כיון שאין לך רחם - בקשי מהרופא תכשיר אסטרוגני בלבד
    שלישית אני ממליצה לשוחח עם פסיכולוג ו/או פסיכיאטר על התחושות שלך והתקפי החרדה כדי להתגבר עליהם. עברת טראומה לא קלה ואת בהחלט צריכה תמיכה.
    ניתן לקחת הורמונים ותרופות פסיכיאטריות ביחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגסטרון

ההורמונלי
    01/01/2010

איזה פרוגסטרון יש באוורל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו