החלפה בין כדורים הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפה בין כדורים הורמונים
    lulu2003
    21/01/2010

לפני כארבעה חודשים החלפתי רופא נשים ולאחר תקופה ממושכת של לקיחת כדור אנג'ליק, הרופא החליף לי לליויאל. לקחתי שלושה חודשים ליויאל ועכשיו בגלל שהתקפי זיעה וחום לפנות בוקר חזרו הרופא אמר לי לחזור לקחת אנג'ליק. אני כבר מבולבלת, לוקחת שבוע אנג'ליק ולא ישנה טוב ומתעוררת לפנות בוקר כולי עם זיעה. עלי לציין כי אני לוקחת מוקסיבון פעם בשבוע. לקחתי בסך הכל שני כדורים עד עתה. שאלתי היא מה אני עושה עם הכדורים? מדוע אני ממשיכה עם ההזעות לפנות בוקר? מה מומלץ יותר והאם עלי לקחת משהו אחר. בתודה מודאגת ומבולבלת.(אגב שום הסבר על כלום לא קיבלתי מהרופא למרות ששאלתי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התאמת טיפול...

פרופ` יונה תדיר
    22/01/2010

התאמת טיפול חייבת להעשות עם הרופא/ה ולא דרך פורום באינטרנט. בקשי הסבר וודאי תקבלי אותו, ואם לא, פני למרפאת ייעוץ המתמחה בגיל המעבר. יש מרפאות כאלה במרבית בתי החולים והשרותים הציבוריים במרפאות שרובי הבריאות/קופ"ח השונות.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו