עזרה ובקשה מפרופ' יונה תדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ובקשה מפרופ' יונה תדיר
    יעל
    14/02/2010

אני יודעת שזה לא הפורום המתאים אולם אני סומכת עליך מאד כי עזרת לי בעבר ובפורום גניקולוגיה העמוס לא היצלחתי לקבל תשובה כבר יותר משבוע. אודה מאד לך אם תסכים לענות לי כאן. ביתי בהריון שני ואינה מרגישה שום תחושות הריוניות כלל. שבוע 12 וכלום. בבדיקה האחרונה לפני כ 3 שבועות היה שק הריון ודופק. אפילו אין שום כאב מינימלי בחזה. האם זה שכיח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה מפרופ'ק תדיר

פרופ` יונה תדיר
    20/02/2010

שמח שעזרתי בעבר. אנסה גם הפעם... קורה פעמים רבות שבשבוע 12 לא מרגישים שום דבר ואין בכך כי לרמוז על בעיה. בשלב זה של ההריון נעלמות בד"כ הבחילות ועדיין לא מרגישים דברים אחרים הקשורים להריון. לפיכך נשים רבות "נבהלות" מהשלב שבין לבין. יחד עם זאת, אם אינך שקטה, בדיקת דופק לב עובר פשוטה אמורה לפתור כל חשש. בהצלחה,
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות

הילי
    21/02/2010

על העזרה וההרגעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו