דופק חזק כל היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק חזק כל היום
    שולמית
    19/02/2010

אני בת 49 מחזור לא סדיר כבר שנתיים סובלת כבר שנתיים מדופק חזק שנשמע ליעד לאוזניים במשך כל היום עברתי בדיקת אקו לב במאמץ תקין בדיקות דם תקינות חוץ מלחץ ופריצת דיסק צוארי שאני סובלת האם זה קשור לגיל המעבר אני פשוט במצב של אשה שלא חיה וסובלת הרופא משפחה אומר שזה מגיל המעבר רופא אחר אומר שזה חרדה ועוד רופא אומר שזה לא שייך לגיל המעבר בבקשה תציאו לי מה לעשות זה כל היום ממש 24 שעות ביממה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק חזק כל היום

הוספת תגובה

• מיכל לאחר הודעה ראשונה שטרם נענתה

שולמית
    24/02/2010

למה פוסחים עלי ועונים להודעות שהתקבלו אחרי מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

ד''ר חגית כהנא
    25/02/2010

אני מניחה שבדקו לך את בלוטת התריס ואין איתה בעיה אם לא חשוב לבצע בדיקה לבלוטת התריס.
    בהנחה שבלוטת התריס תקינה - סביב גיל המעבר יש שינויים רבים כמו גלי חום דפיקות לה חרדה דכאון הפרעות בשינה יובש נרתיקי ועוד.
    תופעות אלו יכולות להתחיל גם מספר שנים לפני שהמחזור נגמר לגמרי.
    את מספרת על מחזור לא סדיר ותופעות לואי.
    לטעמי כדאי לנסות לקחת הורמונים שיסדרו את המחזור ותוך כחודש יחזירו אותך לחיים טובים יותר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו