מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלי חוםחבצלת14/03/2010
שלום זקוקה לעזרה. לאחר שלקחתי הורמונים "אסטרופם" במשך 9 שנים, כירורג השד שאצלו אני בבדיקה המליץ להפסיק לאור הזמן הארוך שעבר. (עברתי ניתוח בגלל מיומה-הוסרו הרחם והשחלות כל זאת בגיל צעיר 45) כיום קיבלתי מרופא הנשים קלונידין. אני לוקחת כבר מעל לחודש וגלי החום לא עוברים! אני משתגעת מה עושים?
המון תודה על התגובה המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום
חבצלת17/03/2010אנא אפשר לענות להודעה שלי בנושא? ראיתי תגובות להודעות שהגיעו אחרי, אולי בטעות דילגו על ההודעה שלי. תודה חבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך...
פרופ` יונה תדיר20/03/2010יש הצדקה בתאור מקרה כזה להמשיך ליטול הורמונים גם מעבר לתקופה שאת מתארת , יחד עם זאת יש לעשות זאת תוך תיאום עם הרופא המטפל אשר מכיר אותך טוב יותר מפורום באינטנט.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי חום
חבצלת08/04/2010כעת רופא הנשים המליץ (מכייון שהשימוש ב CLONNIRIT) לא עזר,
להתחיל בלקיחת פרוזאק. מה ידוע על כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליך לפנות לייעוץ רפואי
פרופ` יונה תדיר08/04/2010עליך לפנות לייעוץ רפואי... לא לכך נועד פורום באינטרנט.
פרום יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי חום
חבצלת12/04/2010סליחה לא הבנתי את התשובה. ביקשתי לדעת האם יש ספרות-מאמרים בנושא?
מה ידוע על שימוש בכדור זה בעזרה עם גלי החום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי חום
ד''ר חגית כהנא13/04/2010קראתי את שאלתך ויש להדגיש שאם אין בעיה מיוחדת בשד אין סיבה לא להמשיך בנטילת הורמונים שנים רבות תוך מעקב שד קפדני.
כ"כ אם הפסקת את ההורמונים בבת אחת גלי החום תוקפים ביתר שאת.
כפי שאמר פרופ' תדיר יש להוועץ עם הכירורג לגבי מצב השד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי חום
חבצלת14/04/2010ד"ר כהנא תודה רבה על התגובה המהירה.
ובכן הכירורג הוא זה שהמליץ להפסיק נטילת ההורמונים גם מכיוון שיש לי שד פיברו.. ועברתי ביופסיות מספר פעמים-הכל תקין, וגם לאור העובדה שנטלתי 9 שנים הורמונים.
אני מבינה את ההסבר לגבי הפסקת ההורמונים וגלי החום המוגברים המופיעים כיום.
מה שביקשתי לדעת-האם יש לשימוש בפרוזאק השפעה על ענין גלי החום?
יש ידע לגבי מתי למען השם יגמר הענין הזה???!!!
אודה מאד על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?