דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    אורלי
    22/05/2010

אני בת 48 עם מחזור חודשי די סדיר . ללא אמצעי מניעה. הווסת האחרונה אורכת כבר שבועיים וחצי!! האם יש מקרים כאלה? יש לציין שיום לפני כן עברתי בדיקת פאפ אצל גיניקולוג. האם יכול להיות שמדובר אולי בדימום כתוצאה מהבדיקה ולא מדובר פה בווסת בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• אני בת 52 לאחרונה יש לי מחזור כל 20

עינת
    01/08/2011

אני בת 52 לאחרונה יש לי מחזור כל 20 יום. כל השנים היה כל 30 פלוס. מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור כ 20

mosha
    09/08/2011

ואני יודע שיש חשק גדול לסקס אחרי המחזור ...תנצלי את זה להנאה ושלמות בסקס.... לדעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/08/2011

לא קשור לבדיקת הפאפ.
    מאד קשור לגיל.
    העדר ביוץ תקין מונע יצירת פרוגסטרון האמור להפסיק את הדימום המחזורי ולכן דימום שלא על רקע ביוצי נמשך זמן רב ביותר.
    במצבים אלו יש צורך במתן פרוגסטרון- או ע'י התקן הורמונלי ( מירנה- מומלץ) או ע'י מתן פרוגסטרון חודשית- דרך הרופט המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרימנופאוזה

ד''ר חגית כהנא
    24/05/2010

בתקופה לפני הפסקת המחזור יתכנו דימומים לא סדירים בצורות שונות
    אם הדימום אחרי נטילת פאפ כדאי לגשת לבדיקה נוספת למרות שפציעה מהבדיקה הינה נדירה ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו