מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא יקרה!רן15/06/2010
שלום, פעם ראשונה שלי פה ואני מקווה מאד שאני לא אאלץ לחזור עוד הרבה... פשוט מטריד אותי משהו בזמן האחרון... נתחיל בזה שאני רן, בחור בן 27. אני ..בסך הכל בסדר (בזכות הרפואה המתקדמת) , הדאגה שלי זו אימי, על פני השטח נראה שהכול בסדר והכל דופק אבל מההיכרות העמוקה שלי עמה אני מרגיש שהיא לא חדה כמו בעבר (צריך להכיר את הטיפוס בשביל להבין), היא חוזרת הרבה על אותם דברים (כן.. היא פולניה והייתה מורה אבל עדיין...), אני פשוט חש שיש איזה שינוי ומפחיד שהוא יתפתח מעבר לזה. לא ציינתי אבל היא בת 58, 3 ילדים,3 נכדים, בלי דאגות כלכליות ועם הרבה אהבה מסביב.
השאלה שלי היא, האם זה תהליך הזדקנות רגיל או שמא התחלה של התפתחות של משהו אחר שהוא יותר נורא עבורי ואם כן האם יש דרך להאט את כל העניין הזה.. כן... אני הבן קטן שלה ואני רוצה שיהיה לה את הטוב ביותר. אשמח לתשובה וייעוץ קל.
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא יקרה - שאלה ראויה
פרופ` יונה תדיר20/06/2010שאלתך ראויה, אך ספק אים ניתן להשיב עליה כראוי בדרך זו. מן הראוי לקחת את האם היקרה לייעוץ, תחילה נוירולוגי, ובמידת הצורך ייעוץ פסיכולוגי לצורך הערכת הגורמים הסיבות להחומרה. האם ניתן להגדיר סיבה ובהתאם לטפל?.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא "פולניה" יקרה
רן10/07/2010תודה רבה לך!
אני לא יודע אם היא תסכים איתי בשלב הזה שאני אקח אותה לנורולוג...
אישה פולניה שכזו...
אבל אם אני אראה שזה חוזר וחוזר אני אעשה את הצעד.
לפחות עכשיו אני יודע לאן הולכים עם זה ועל זה תודה.
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?