כדורים הורמונלים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים הורמונלים..
    מזלי
    15/07/2010

שלום רב..אני בת 50 והמחזור פסק לי לפני שנה בערך יש לי מיזה כחודשיים פרפורים חזקים בין החזה..עשיתי מספר פעמים אקג שזה לא מראה משהוא חריג עים הלב..אני עצמי נפוחה מאוד ברגליים.. ושמנתי..נדודי שינה ואני מאמינה שאלו תופעות גיל המעבר..האים כדורים הומונלים יעזרו לי ..כי רופא נשים נתן לי לעשות בדיקות דם והוא אמר לי שאני אקח בחשבון שלאחר תשובת הבדיקות אני אתחיל עים טיפול הורמונלי..אשמח מאוד באים תגיד לי איזה סיכונים יש בכדורים הורמונלים...את המינוסים ואת הפלוסים....עשיתי גם בדיקת צפיפות העצם וזה מראה שזה בירידה משמעותית..אני פשוט חוששת מהכדורים לאור כל השמועות השליליות ששמעתי עליהן....בהמון המון תודה....על העזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים הורמונלים..

הוספת תגובה

• הורמונים לגיל המעבר

פרופ` יונה תדיר
    15/07/2010

כיום ידוע שיתרונות ההורמונים למניעת סתמיני גיל המעבר חשובים מאד ויתרונותיהם גוברים באופן משמעותי על חסרונותיהם, במיוחד כאשר זה נלקח השלב הכניסה לגיל המעבר (בו את נמצאת). מאידך, יש לשלול אם לא מדובר במחלת לב ו/או כלי דם, וזאת עליך לשלול תחילה עם הרופא/ה המטפל/ת.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי

ד``ר איתן פאר
    16/07/2010

את מתארת פגיעה משמעותית באיכות חייך. התקפי פעימות לב מואצות, הפרעות בשינה, השמנה ועוד.
    צודק מאד רופאך שהמליץ בפניך טיפול הורמונלי .
    לגבי הפחדים, לאור הפירסומים שהופיעו בעתונות, הרי שאותם פירסומים מדעים הצביעו על העובדה שהעליה בשכיחות סרטן שד , או העדר היעילות במניעת מחלות לב , נמצאה באותן נשים שהחלו את הטיפול ההורמונלי לפחות 10 שנים לאחר הפסקת המחזור. לעומת זאת, נשים במצבך, המתחילות את הטיפול ההורמונלי תוך פחות מחמש שנים מהפסקת המחזור נהנות מכל היתרונות של הטיפול ולא מגבירות סיכון. פרט "שולי" זה לא דווח בעתונות מסיבות השמורות לעורכי הכתבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיבדקי גם ויטמין D

ריבה
    17/07/2010

למחסור בויטמין הזה יש השלכות מאד משמעותיות על המצב מומלץ לבדוק ואם חסר
    תיכנסי לגוגל תיקראי מה המשמעות , יש המון חומר שמסביר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו