קיום יחסים - נושא נדוש ומת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים - נושא נדוש ומת
    מ.א.
    15/07/2010

מה עושים שהאשה כבר לא מעונינת בקיום יחסים האם זה בגלל הגיל ? אני יותר צעיר מאשתי ב 7 שנים ואני חם מזג שום דבר לא עוזר לשכנע אותה לעשות משהו בנידון גם אם היא כבר מסכימה ונהינת מאד זה לא משפיע מספיק לה פעם בחודש ואני רוצה כמעט כל יום נא עצתכם - תודה מ.א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסים - נושא נדוש ומת

הוספת תגובה

• העדר חשק מיני

ד``ר איתן פאר
    16/07/2010

הסיבות לתופעה מרובות מאד. לא ציינת גיל שלכם, רקע רפואי, תרופות, מחזורים, טיפולים הורמונליים , בעיות גניקולוגיות, תלונות של יובש בנרתיק, הפרשות, והרשימה עוד ארוכה ארוכה.
    כפי שאתה יכול להבין, הטיפול מורכב. יש צורך באנמנזה מדויקת ומפורטת, הסטאטוס רפואי עדכני, בבדיקות דם מרובות ובבדיקה גניקולוגית קפדנית, ורק לאחר איסוף מכלול הנתונים הללו ניתן להתחיל להעלות אופציות טיפוליות. ויש כאלו, וניתן לטפל, וחבל שלא.
    כך שבשורה האחרונה עליכם לפנות למרפאה העוסקת בתחום בכדי להתחיל את הברור להגיע לפתרון הנאות והתואם עבורכם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו