לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    טלי
    27/07/2010

שלום, אני בת 42. בבדיקת אולטראסאונד שבצעתי ביום העשירי של מחזור (המחזור הפעם היה ארוך מתמיד והופיעו דימומים קלים עד היום התשיעי) עובי רירית הרחם היה 3.2 ובשחלה שמאלית לא נצפו זקיקים ובשחלה ימנית זקיקים קטנים. האם זה אומר שהשחלה השמאלית התנוונה לחלוטין? האם זה אומר שאין לי יותר סיכוי להרות? אני מאוד מאוד מוטרדת כי אני מעוניינת להכנס להריון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• עניין נוסף

טלי
    28/07/2010

ברצוני להוסיף כי בשבוביים האחרונים אני מתעוררת מוקדם בבוקר מזיעה ואז נרדמת שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר זקיקים

ד``ר איתן פאר
    28/07/2010

בתקופה שלאחר המחזור גודל הזקיקים בשחלות מאד קטנים והעובדה שבדיקת אולטראסאונד לא זיהתה אותם אין לה , בשלב זה , כל משמעות שכן רק מעקב יכול לגלות התפתחות זקיקים.
    לגבי הרזרבה של הביציות הניתנות להפריה, בגיל שלך, הרי שיש לבדוק רמת הורמון הנקרא AMH (ANTI-MULLERIAN HORMONE) שרק הוא יכול לתת אינדיקציה לגבי הרזרבה השחלתית.
    לגבי התעוררות בבוקר מזיעה- יתכן והדבר קשור לתקופה הטרום מנופאוזלית ויתכן ולא. מבחינת גילך זו אפשרות שיש להתחשב בה. הברור הוא ע'י בדיקות הורמונליות ולא ע'י אולטראסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טלי
    28/07/2010

תודהרבה על כל המידע שמסרת. חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו