יובש נרתיקי וצריבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש נרתיקי וצריבה
    נעמה
    30/07/2010

אני סובלת מיובש בנרתיק אך לא חשה בו בעת קיום יחסי מין. בעת קיום יחסי מין מאוד שורף לי בתוך הנרתיק. בביקור אצל רופא נשים נכתב כי אני סובלת מיובש נרתיקי ללא יובש. ולא נמצא הסבר לכך ששורף לי. נכתב שאין סימני פטרת דלקת וללא רגישות לVVS(?) וכי אין סימני אטרופיה .
    ניתן לי טיפול הורמונלי של נרות אורטו גינסט שלא עזר והפסקתי אותו כי כששמתי אותו מאוד שרף לי. אח"כ כדי לנסות לטפל בכך ששורף לי ניתן לי טיפול אנטיביוטי עם נרות דאלאצין. מאוד שרף לי כששמתי את הנרות(3 נרות) והטיפול לא עזר.
    עכשיו הומלץ לי לשמן את נרתיק ואם זה לא יעזור אז לקחת טיפול הורמונלי ולראות אם זה עוזר.
    שאלותי:
    אילו עוד סיבות יכולות להיות לכך ששורף לי בנרתיק אם כתוב שאין יובש נרתיקי?
    מדוע לקחת טיפול הורמונלי אם אין יובש נרתיקי?
    ואם לקחת טיפול הורמונלי מה עדיף, כדור vagifem או משחת אווסטין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש נרתיקי וצריבה

הוספת תגובה

• יש תשובה...

פרופ` יונה תדיר
    01/08/2010

לשאלה כמו זו שלך יש מענה בד"כ במפגש עם רופא/ה ולא דרך פורום באינטרנט. לא ניתן לאבחן בדך זו, וספק אם מבקשת הסבר כללי? את מבקשת ודאי פתרון, ובין היתר גם לא ציינת מה גילך. פרט חשוב לבעיה כגון זו, לצד טיפולי עבר וכיוב'.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בנרתיק

נעמה
    06/08/2010

אני בת 53 ותודה רבה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו