המחזור שלי לפעמיים מפסיק ומתמשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחזור שלי לפעמיים מפסיק ומתמשך
    יעלי ד
    30/07/2010

שלום לך, אני בת 51 הלכתי לרופא עשיתי בדיקת פאפ אולטרסנוד הכל תקין, רציתי לדעת למה המחזור שלי מרובה כמו של בחורה צעירה, כל חודש ונמשך 7 ימים וחוזר שוב ונמשך המחזור לעוד שבוע ויותר , לא תמיד חשוב שתדעי.כמה זמן עוד ימשיך לי המחזור אם אפשר לדעת אני יודעת שזה אנדיוידואלי, אין לי גלי חום או קלים מה שכן אני לפעמיים פרפר לילה מתעוררת סתם מוקדם מאוד.מה זה? שנית אני מרגישה שינויי בהרגשה של חשק משיכה לקיום יחסים יותר מתמיד האם זה נורמלי ובגלל לגיל,מה חזרתי להיות צעירה..חח הלואי בעלי קצת בורח כי הוא גדול ממני ב 10 שנים וכנראה שהחשק שלי מבהיל אותו למרות שאני רגועה יחסית. אז פעם בשבועיים אני משתדלת להתחשב בו. אבל כמה עוד אפשר ולוותר לפחות פעמיים בשבוע. הוא תמיד מכחיש זאת ולי נמאס להתחיל עם זה.לנסות תמיד לגרות רוצה להרגיש עדין מחוזרת וילדה לכל דבר. אשמח עם תעזרי לי המון שאלות תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיל המעבר ושאר ירקות...

פרופ` יונה תדיר
    30/07/2010

את מעלה מגוון נושאים אשר ספק אם ניתן או ראוי להתייחס אל כולם בדרך זו, מאחר ומגוון נושאים כמו זה ראוי להיות נדון מול הרופא/ה המטפל/ת ו/או אולי גם יועצים נוספים. בקצרה רק ייאמר כי את מתארת מצב אשר אינו נדיר לשלב זה של החיים אשר בו הגוף והנפש עוברים שינויים, אם לא זעזועים של ממש.
    את מידת המרחק של מגיל המעבר ניתן לבדוק בבדיקות הורמונליות אשר מעידות על מידת הרזרבה השחלתית שלך, קרי, כמה זמן תתפקדנה השחלות כמו של אישה "צעירה" ("צעירה" זה גם, ואולי בעיקר, בראש, ולא רק בשחלות). על פי תשובות אותן בדיקות ניתן יהיה לא רק להגדיר את השלב בו את נמצאת אלא אולי גם להמליץ על טיפול הורמונלי חליפי אשר יעילותו רבה במיוחד בשלב בו את כנראה נמצאת.
    בהצלחה, פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו