דמוי כאב מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמוי כאב מחזור
    אירית
    18/08/2010

אני בת 54 לא מקבלת כבר כ3 שנים מחזור, ומדי פעם יש לי הרגשה של כאב מחזור למרות שאין שום סימנים אחרים. ייתכן שזה ממערכת העיכול? עברתי 4 ניתוחים קיסריים, האם יש שייכות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמוי כאב מחזור

הוספת תגובה

• כאבי בטן תחתונה

ד``ר איתן פאר
    18/08/2010

סיבות רבות לתלונותיך וכולן מחייבות בדיקה גניקולוגית, אולטראסאונד נרתיקי, בדיקת שתן ובדיקות נוספות. הכל מוביל לצורך בבדיקת רופא שכבר ידע איזה בדיקות עזר לבצע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אירית
    18/08/2010

זה לא מעכשיו זה כבר שנים.. יש שבועות שיש לי את זה ויש שבועות שאין לי את זה, רופא הנשים לא התייחס לזה. זה לא יכול להיות דבר ממערכת העיכול או הצתלקויות של ניתוח קיסרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד``ר איתן פאר
    19/08/2010

עדין תשובתי הקודמת תופסת.
    ברור של כאבי בטן כרוניים ואיבחון הסיבה להם דורש מערך של בדיקות, כולל אולטראסאונד נרתיקי, בדי'ות שתן, ברור גסטרואנטרולוגי ( דרכי עיכול), CT בטן ועוד. כל אלו יש לבצע דרך הרופא שירכז את התשובות ויחליט לגבי בדיקות נוספות במידת הצורך, רופאים יודעים זאת ועליך לפנות לרופא שיבצע ברור יסודי ויגיע לידי מסקנות, איבחון וטיפול הולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו