אויאנה בשילוב עם פמארל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אויאנה בשילוב עם פמארל
    רונה
    20/08/2010

שלום רב,
    אני בת 54 סובלת מגלי חום והזעה לאורך היום ובעיקר בלילה, יובש בנרתיק, אוסתיאופורוזיס ואובדן חשק מיני.
    במשך תקופה של חודשיים לערך לקחתי פמארל. היה שיפור מסויים ברמת גלי החום וההזעות לילה. מכיוון שהיובש בנרתיק והחשק המיני נותרו ךךא שינוי, נועצתי עם הגניקולוגית שלי והיא המליצה על נטילת אויאנה כדי לטפל באלה וברמת האוסטיאופורוזיס. כמו כן ציינה שאין צורך בנטילת פמארל.
    נוטלת מזה כחודש אויאנה בלבד וזו האחרונה.מטפלת שוב ב"חצי גז" בכל התופעות הנ"ל.
    שאלתי _ האם אוכל להמשיך וליטול משתי התרופות יחדיו? (ידוע לי שהאויאנה מופחתת ברמת ההורמונים שמכילה), האם יש סכנה בשילוב בין שתי התרופות .
    מוכנה לנסות "קוקטייל" זה גם אם לא מקובל ובלבד שאוכל לעזור לעצמי ללא נזק.
    תודה מראש לתשובתכם, שבת שלום,
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אויאנה בשילוב עם פמארל

הוספת תגובה

• מסכים עם הרופאה

ד``ר איתן פאר
    23/08/2010

צדקה הרופאה שלך. אין כל יתרון לשלב בין אוויאנה ופמרל. היות וכבר מצאת שפמרל לא פתר את התלונות שלך, נכונה הגישה לעבור לאוויאנה.
    הבעיה - סבלנות...
    תני לאוויאנה את הזמן לפעול - לפחות שלושה חודשים- לפני שתחליטי שתרופה זו עושה רק "חצי עבודה" כלשונך. בד'כ זו תרופה מצויינת שתעשה את מלוא העבודה אם רק תתאזרי בסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו