מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטותברכה בניטס23/08/2010
שלום,
אני בת 51, לפני כשנה וחצי הפסקתי טיפול הורמונלי, אמנם יש לי גלי חום אבל לא משהו שאי אפשר להתתמודד איתו. לעומת זאת, חלו שינויים משמעותיים במשקל(עליה משמעותית), כאבים בעצמות הידיים והרגליים לסירוגין , עייפות, הפנים פשוט הזדקנו , נפולים בהשוואה לפני שנה.
רופאת נשים הציעה לי אביאנה, קראתי את תופעות הלוואי ונבהלתי,
האם החזרה לטיפול (בעבר לקחתי לויאל) לא מסוכנת, ומה עלי לעשות?
תודה מקרב לב,
ברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הפסקת?
פרופ` יונה תדיר23/08/2010חבל שהפסקת את הטיפול. גלי חום אינם הסימפטום היחיד המפיק תועלת משימוש בתכשירים הורמונליים לגיל המעבר. כמעט כל מערכות הגוף נהנות. לצערי אין חוברת תופעות לוואי של מה קורה כאשר לא נוטלים טיפול (זה או אחר בהמלצת רופא/ה). משום מה הציבור נבהל מתופעות לוואי של תרופה ולא מתופעות הלוואי של הטבע. את התכשיר המתאים כדאי לבחור בעצת הרופא/ה.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם......
ברכה בניטס23/08/2010שלום לך,
ותודה על התשובה המהירה.
הפסקת הטיפול נבעה מכך שהופיעו דימומים קלים לאורך תקופה והטיפול הוחלף מספר פעמים ולבסוף הרופאה החליטה על הפסקה לתקופה של כמה חודשים ומדבריה השתמע שאם אני מתמודדת עם תסמיני גיל המעבר אז אפשר לוותר על כך ואילו אני פשוט חשבתי שכך עדיף מתוך חשש (במיוחד שבשדיים יש ציסטות קטנות.....) לנוכח המצב שתארתי שוב חזרתי אליה והיא נתנה לי את האביאנה שטרם לקחתי. האם עלי לחזור לטיפול הורמונאלי שהמליצה לי?
האם חזרה לטיפול הורמונלי (לאחר שנה וחצי ) לא יועיל? יזיק?
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצפה לתשובתך
ברכה בניטס23/08/2010שלום לך,
הפסקת הטיפול בליוויאל נבעה מכך שהופיעו דימומים קלים לאורך תקופה והטיפול הוחלף מספר פעמים ולבסוף הרופאה הציעה הפסקה לתקופה של כמה חודשים ומדבריה השתמע שאם אני מתמודדת עם תסמיני גיל המעבר אז אפשר לוותר על כך ואילו אני פשוט חשבתי שכך עדיף מתוך חשש (במיוחד שבשדיים יש ציסטות קטנות.....) לנוכח המצב שתארתי שוב חזרתי אליה והיא נתנה לי את האביאנה שטרם לקחתי. האם עלי לחזור לטיפול הורמונאלי שהמליצה לי?
האם חזרה לטיפול הורמונלי (לאחר שנה וחצי ) לא יועיל? יזיק?
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?