גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר
    שרית
    28/08/2010

אני בת 46.5, מחזור אחרון היה לי ב-30.6, לפני כחודש בערך סבלתי משבוע של גלי חום קשים. פניתי לרופאת נשים שאמרה לי שתשקול לתת לי כדור הורמנלי אבל לפני כן ביקשה ממני לעשות אולטרסאונד. לפני כשבועיים ניגשתי לבדיקה שתוצאותיה היו: מיומה בגודל (60X50) רירית 9 מ"מ שחלות רגילות שבאחת מהן 2 זקיקים (13,10). הרופאה החליטה לא לתת לי את הכדור בגלל המיומה שהיא די גדולה. אני עדיין לא קיבלתי מחזור, אני ממש סובלת (גלי החום הפסיקו) אבל ההרגשה שלי אינה טובה, לחץ בגוף, הרגשה שאני צריכה לקבל, אבל זה לא מגיע. הרופאה אמרה שלפי האולטר' אני צריכה לקבל, אבל עברו שבועיים מאז ואני די סובלת.
    אשמח לשמוע את עצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר

הוספת תגובה

• שילוב נושאים...

פרופ` יונה תדיר
    30/08/2010

בשאלתך יש שילוב מספר נושאים: 1. טיפול תרופתי לגלי חום, 2. התמודדות עם שאלת השרירן.

על מנת להשיב באופן שיתייחס לשתי הבעיות יש הצדקה לברר מה מקור גלי החום (האם את נכנסת לגיל המעבר?) ומה מיקומה המדויק של המיומה (כשאלה לגבי גישה טיפולית מומלצת -ו/או אם לטפל בה בכלל).
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו