מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמצום הימים הנקייםorlyhav27/09/2010
עד כה היו לי מחזורים לא סדירים לטובה, מבחינתי: בין 35 ל-47 ימים בין וסת לווסת.
פתאום הגיעה הווסת ביום ה-29 ואני ממש בדכאון מזה.
אני בת 42.5 ויש לי תופעות שונות של גיל המעבר. הרופאה נתנה לי בדיקות שונות לוודא שאני אכן במצב זה אבל טרם הגיע הזמן לבצען.
בינתיים אני חייבת לברר האם יש דרך להאריך את הימים שבין לבין ואפילו לגרום להארכה של כמה חודשים בין וסת לווסת? (כדורים למניעת היריון גרמו לי בעבר לבעיות של השמנה, כאבי ראש וכו' כשניטלו ברצף, וכיום אני עם התקן ג'ניפיקס.)
תודה לתשובתכם,
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון?
פרופ` יונה תדיר27/09/2010אם את נכנסת לדכאון מכך שהווסת שלך מופיעה במועד צריך חלבדוק מה הסיבה לדכאון? לא מה הבעיה עם הוסת. ואם יש לך תופעות של גיל המעבר בגיל 42.5 יש לבצע מספר בדיקות דם כדי לוודא מה מצב תיפקוד השחלות שלך. לפי זה ניתן להמליץ על טיפול (אם תריך יפול)
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, משום שאין לי כל צורך
orlyhav27/09/2010בווסת יותר. לצערי לא ידוע לרופאים משהו שיוכל להפסיק לי אותה בכלל. והמחשבה שלי היא שאם כבר לקבל - עדיף במרחקים גדולים ככל האפשר. הקדמה בכלל לא באה בחשבון מבחינתי :((( אבל היא קורית, לצערי הרב.
את הבדיקות שהייתי אמורה לערוך ביום השני או השלישי למחזור, עשיתי ברוב בלבול שבוע קודם :( אני מקווה שרופאת המשפחה תוכל לתת לי טופס חדש לבדיקות במועד, כי עכשיו רופאת הנשים לא עובדת.
תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מפריע לך...
פרופ' תדיר27/09/2010אם מפריע לך... הווסת יש דרכים להפחית או למנוע אותה. ניתן לדוגמא לבצע הרס רירית הרחם מה שלא משפיע על המערך ההורמונלי ומפחית או מפסיק את הדימום.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)