השמנה בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה בבטן
    רות
    14/10/2010

אני בת 52 בחורה שנראת נפלא עדיין מקבלת מחזור שנמשך לי לפעמיים גם 12 יום.לא תמיד לפעמיים גם 5 ימים.אבל כל חודש. אני בדרך כלל רזה , ופתאום אני מרגישה שאני מעלה במשך חצי שנה 5 ק"ג מה קורה לגוף שלי אני בדיכאון מה עושים ? אני עושה הליכה 3 פעמיים בשבוע למשך שעה אבל אין לי כבר כח לזה. אני מרגישה שאני במלחמה עם הגוף שלי. הפסקתי לעשן גם לפני שנה בערך אני לא רוצה לחזור לעשן בגלל ההשמנה חשוב לי לציין שאני אוכלת רגיל ואפילו פחות מה קורה לי ? מה עושים תעזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה בבטן

הוספת תגובה

• השמנה בבטן - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    14/10/2010

ספק אם עצה בפורום אינטרנט היא הדרך להתמודד עם שאלה/בעיה זו. מגוון אפשרויות: החל משינויים הורמונליים, דרך מצבי בריאות המחייבים ברור,שינויי תזונה, וכלה בשינויים פסיכולוגיים שהם חלק מהגיל עשויים/עלולים לתרום למצב דברים זה.
    מומלץ לפנות לרופא/ה שלך ולא לדחות.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה

רות
    23/10/2010

האם גרעינים שחורים יכול להיות מקור להשמנה,כי אני אוהבתמאוד ואוכלת כמעט כל יום בערב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו