מנאפוזה וכאבים בידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על תשובתך המהירה!!

סימונה
    22/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנאפוזה וכאבים בידים
    סימונה
    21/10/2010

אחרי 17 שנים החלטתי בחודש אוגוסט להפסיק את הגלולות. היה לי מחזור קצר כרגיל ומאז אין לי כלל מחזור. לפי תוצאות בדיקת FSH=184 נאמר לי שאני במנאפוזה. מזה כחודש ימים אני גם סובלת פתאום מכאבים בכפות הידיים, בעיקר בלילה, נימול בקצות האצבעות, כאבים בכפות הרגלים ובברכיים ואף בכתפים. הכאבים מעירים אותי בלילה ובבוקר הכל נוקשה מאוד אבל במשך היום חל קצת שיפור. עשיתי בדיקת RA פקטור אבל זה שלילי. עשיתי ANA והוא קצת גבוה. האם יש קשר בין תופעות הכאבים והנימול באצבעות לכך שאני במנאפוזה? אני כמעט ולא מזיעה. .יש לי תור לראומטולוג ולנוירולוג,בעוד שבועיים, אבל עד אז מה אתם אומרים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנאפוזה וכאבים בידים

הוספת תגובה

• מנאפוזה וכאבים בידים - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    22/10/2010

מה שאני/חנו אומר/ים זה... אין די פרטים כגון גילך, עברך הרפואי, וכיוב' כדי להשיב. לפי בדיקת ה FSH סביר להניח שאת אכן בגיל המעבר ו... שיחה ובדיקה עם הרופא/ה היא הדרך הנכונה המשך הבירור ולא פורום באינטרנט.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתכם ו...

סימונה
    22/10/2010

אני בת 49. למעט תת פעילות בלוטת התריס (אני לוקחת 1.5מ"ג) הייתי בריאה לחלוטין ופעילה ספוטיבית כמה פעמים בשבוע. אכן יש לי תור לשני רופאים שונים. פשוט רציתי לדעת אם יש קשר בין מנאפוזה לכאבי פרקים. אולי אני צריכה בעצם לראות גניקולוג ולא ראומטולוג או נוירולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתכם ו... - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    22/10/2010

לאחר ראומטולוג או נוירולוג יש הצדקה גם לגינקולוג.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו