דימומים לאחר הפסקת המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים לאחר הפסקת המחזור
    דליה
    27/10/2010

אני בת 51 ומזה שנתיים שאני לא מקבלת וסת השבוע פתאום ראיתי דימום וניגשתי לרופאת נשים וסיפרתי לה .עברתי אצלה בדיקה היא שאבה לי דם ושלחה את הבדיקה ואמרה לי לחכות שלושה שבועות בינתיים אני עדיין מדממת כמו במחזור חודשי .שאלתי היא האם אלי להמשיך בבדיקות נוספות כי אני ממש נמצאת בלחץ נפשי אולי יש לי את הגרוע ביותר לפי מה שאני קוראת באינטרנט .הודע לך עם תענה לשאלתי במהירות האפשרית בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים לאחר הפסקת המחזור - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    27/10/2010

המלצתי להמנע מהסקת מסקנות ממידע בלתי רלוונטי מהאינטרנט ולתת אמון ברופא/ה. סביר להניח שיומלץ לך בכל מקרה לבצע דגימה מרירית הרחם על מנת לשלול או לאשר את הסיבה. בכל מקרה הדבר אינו דחוף מהיום למחר ועליך להתמיד בקשר עם הרופא/ה עד השלמת בירור השאלה למקור הדימום.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים לאחר גיל המעבר

דליה
    28/10/2010

קודם כל אני מודע לך על התשובה .עוד שאלה קטנה האם יתכן שזה סתם מחזור שהגיע אחרי שנתיים או חייב להיות סיבה כל שהיא לדימום ? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו