מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעבר ואני רק בת 44דגן29/10/2010
שלום רב אני בת 44 מגיל 40 התחיל אצלי גיל המעבר המחזור נעשה לא סדיר נעלם חזר כיום אני אחרי שנה ללא מחזור קיבלתי כדורים להחזרת המחזור אך לאחר חצי שנה המחזור נעלם שוב כעט אני 4 חודשים ללא מחזור כל תופעות גיל המעבר קיימות אצלי גלי חום יקיצה מוקדמת דיכאון בכי עצבנות יתר יש לי ילדים די צעירים 4 מגיל 14 עד 7 קשה לי קשה למשפחה שלי איתי ובעלי כבר מיואש :( השבוע התחלתי לקחת אביאנה אך הרגשתי מאוד לא טוב כאבים בשרירים דיכאון עמוק ביותר בכי בצורה בילתי נישלטת מיגרנות לאחר שבוע הפסקתי את הכדורים והיום אחרי 4 ימים בלי אני מתחילה לחזור לעצמי כל הורמון שהרופא נותן לי משפיע עלי מאוד לא טוב מה עלי לעשות ?כשאין לי מחזור אני גם עולה במשקל בצורה מחרידה עליתי בשנה 10 קילו ובשלושה חודשים שהיה לי מחזור ירדתי 9 קילו כעת אני שוב משמינה כבר 3.5 קילו מאוגוסט שהמחזור פסק הצילו הצילו הצילו מה אני עושה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר ואני רק בת 44
ד``ר איתן פאר01/11/2010אכן את מתארת יפה מאד את תסמיני גיל המעבר.
מבחינת ההגדרה הרפואית, גיל מעבר מעבר לגיל 42 כבר נחשב כדבר נורמטיבי לחלוטין.
את מאד זקוקה לטיפול, כל גופך וכל הסימנים שאת מתארת, כולל ההשמנה, הדכאון, הבכי , מעידים על כך ביותר.
למזלך , יש בנמצא מיגוון רחב של טיפולים, במינונים שונים, בדרך מתן שונה , ובסוגים שונים של הורמונים ( המילה "הורמונים" כוללת בתוכה משפחה שלמה של תרופות).
בגילך הצעיר רצוי לשקול טיפול שיחזיר לך את המחזור עד גיל 50 לערך.
על תתיאשי מכשלון תרופה אחת, במינון אחת.
תחזרי מידית לרופאך שימליץ וידון איתך על מיגוון הטיפולים ההולמים למצבך ובתטוח אני שימצא מזור לתלונותיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)


.jpg)
