גיל המעבר ואני רק בת 44

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר ואני רק בת 44
    דגן
    29/10/2010

שלום רב אני בת 44 מגיל 40 התחיל אצלי גיל המעבר המחזור נעשה לא סדיר נעלם חזר כיום אני אחרי שנה ללא מחזור קיבלתי כדורים להחזרת המחזור אך לאחר חצי שנה המחזור נעלם שוב כעט אני 4 חודשים ללא מחזור כל תופעות גיל המעבר קיימות אצלי גלי חום יקיצה מוקדמת דיכאון בכי עצבנות יתר יש לי ילדים די צעירים 4 מגיל 14 עד 7 קשה לי קשה למשפחה שלי איתי ובעלי כבר מיואש :( השבוע התחלתי לקחת אביאנה אך הרגשתי מאוד לא טוב כאבים בשרירים דיכאון עמוק ביותר בכי בצורה בילתי נישלטת מיגרנות לאחר שבוע הפסקתי את הכדורים והיום אחרי 4 ימים בלי אני מתחילה לחזור לעצמי כל הורמון שהרופא נותן לי משפיע עלי מאוד לא טוב מה עלי לעשות ?כשאין לי מחזור אני גם עולה במשקל בצורה מחרידה עליתי בשנה 10 קילו ובשלושה חודשים שהיה לי מחזור ירדתי 9 קילו כעת אני שוב משמינה כבר 3.5 קילו מאוגוסט שהמחזור פסק הצילו הצילו הצילו מה אני עושה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר ואני רק בת 44

הוספת תגובה

• גיל המעבר ואני רק בת 44

ד``ר איתן פאר
    01/11/2010

אכן את מתארת יפה מאד את תסמיני גיל המעבר.
    מבחינת ההגדרה הרפואית, גיל מעבר מעבר לגיל 42 כבר נחשב כדבר נורמטיבי לחלוטין.
    את מאד זקוקה לטיפול, כל גופך וכל הסימנים שאת מתארת, כולל ההשמנה, הדכאון, הבכי , מעידים על כך ביותר.
    למזלך , יש בנמצא מיגוון רחב של טיפולים, במינונים שונים, בדרך מתן שונה , ובסוגים שונים של הורמונים ( המילה "הורמונים" כוללת בתוכה משפחה שלמה של תרופות).
    בגילך הצעיר רצוי לשקול טיפול שיחזיר לך את המחזור עד גיל 50 לערך.
    על תתיאשי מכשלון תרופה אחת, במינון אחת.
    תחזרי מידית לרופאך שימליץ וידון איתך על מיגוון הטיפולים ההולמים למצבך ובתטוח אני שימצא מזור לתלונותיך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו