אנג'ליק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנג'ליק
    שלומית
    29/10/2010

שלום רב,

אני בת 59, שמעתי על תרופה לגיל מעבר אנג'ליק, אך הבנתי שאין להשתמש בתרופה במידה ויש גידולים. יש לי ציסטות שהתגלו בממוגרפיה - שפיר, מנינגיומה במוח ושרירן ברחם. האם שימוש בתרופה יכל להזיק או לא?

אשמח לקבל את עצתכם!

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנג'ליק

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי וגידולים שפירים

ד``ר איתן פאר
    01/11/2010

ישנם גידולים שפירים , כגון מיומות ברחם , אבל לא ציסטות בשדיים, שמושפעים מכל טיפול הורמונלי. כמו כן מניגיומה במוח לעתים יכולה להחמיר תחת טיפול הורמונלי.
    חסר גם כמה שנים את ללא פעילות הורמונלית שכן עם חלפו כבר כ-5 שנים מאז המחזור האחרון לא מומלץ להתחיל בטיפול הורמונלי.
    ישנם טיפולים רבים אחרים שהרופא שלך יוכל להמליץ לך, בהתאם לתלונותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטות דלקתיות

פנינה
    03/11/2010

אני אשה בת 47 , תמיד סבלתי מציסטות בשד (שפירים) ולאחרונה לפני כשנה שמתי התקן של המירנה שגורם לי לציסטות דלקתיות. שאלתי היא האם כדאי להוציא את ההתקן והאם הדבר הזה יכול לגרום לסרטן השד .(ברצוני לציין שאימי חלתה בסרטן השד כך שאני בקבוצת סיכון)

אשמח לקבל את עצת הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו