גיל מעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל מעבר
    מיכל
    20/11/2010

אני בת 50 8 חודשים המחזור הפסיק לי בדיקה הורמונלית הרופא אמר שאני בגיל מעבר . לפני חודשיים קיבלתי חודש אחר חודש.
    השאלה שלי... אני כבר 3 שנים סובלת מדופק חזק במשך כל היום 24 שעות ביממה ומרגישה לחץ בחזה השמאלי גירודים בשד וכאבים כל היום זה מאוד מציק לי יחד עם הדופק. עברתי את כל הבדיקות דם בלוטת תריס אקו לב . הכל תקין ..
    יש לציין שאני 4 שנים עם שתלים סיליקון בחזה ואני כל הזמן חושבת שזה מהשתל כל הבדיקות אצל הפלסטיקאים תקינות והם אומרים שזה לא מהשתל גם עברתי ממוגרפיה תקינה השתלים תקינים. דר האם יתכן שאללו תופעות של גיל המעבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל מעבר

הוספת תגובה

• גיל מעבר ושתלי סיליקון בשד

ד``ר איתן פאר
    22/11/2010

כאשר את ממשיכה לקבל מחזור , באופן ספונטני, מדי חודש, את עדין לא בגיל המעבר מבחינת ההגדרה.
    בתקופת הפרימנופאוזה יתכנו חודשים ללא מחזור, ואז הפרופיל ההורמונלי זהה לגיל המעבר, אך עם קבלת מחזורים שוב, חוזרים רמות ההורמונים לתקינותם.
    לגבי שתלי הסיליקון והתגובה בשד, הרי שהבדיקה המומלצת לקביעה סופית האם יש דליפה מהשתל הגורמת לתופעות אותם את מתארת, היא MRI.
    ניתן לבצע כיום בדיקת MRI שדיים , בתשלום של כ- 2000 ש'ח, הן ברמב'ם, בתה'יש, ובהדסה ( ואולי עוד אך אני לא מודע לכך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו