מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום ממושךאור24/11/2010
בת 49. עם מחזור לא סדיר. קבלתי מחזור לפני חודש והוא נמשך עד עכשיו.הייתי אצל גניקולוגית והיא בצעה בדיקה ידנית (משומה לא היה לה אולטרסאונד וגינלי) ואמרה שהיא רואה שזה סוף המחזור..
לפני שלושה ימים זה החמיר מאחר ויצאו ממני "גושים" גדולים והייתי צריכה להחליף כל שעה את התחבושת, לקראת הערב שוב נחלש הדימום ושוב יש כתמים אדומים על התחבושת. אציין גם שאני נוטלת כדור פרולקטין. הגניקלוגית נתנה לי הפנייה לאולטרסאונד אגן לא מילדתי?? הבעיה שהבדיקה תבוצע רק בעוד שבוע וחצי. אני מאוד מודאגת. האם יש לתופעה הזו הסבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ממושך - תגובה
פרופ` יונה תדיר24/11/2010צודקת הרופאה אשר הפנתה אותך לביצוע בדיקת אולטרהסאונד אגן (ולא מיילדותי, שהרי אינך בהריון) ואין זה מפתיע כלל שלא ביצעה בדיקה זו במקום. יש אמנם רופאים/ות המבצעים בדיקות אלה במקום, ולא תמיד יש לכך יתרון. בד"כ איכות הבדיקה טובה ומדוייקת יותר כאשר היא מבוצעת במכון המתמחה בכך עם ציוד מתאים יותר לכך. יתכן וצריך יהיה לבצע בדיקות נוספות לאחר מכן אולם יש לבצען על פי הגיון רפואי מסויים ונראה כי מסלול זה נכון.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
אור24/11/2010האם אלו תופעות מוכרות בגילי (49) ? יש לציין שכעת הדימום הוא כמו כתמים בניגוב בלבד.. אני קצת לחוצה ומאחר והבדיקה תערך רק בעוד שבוע, האם יש סיבה לדאגה עד אז?
ושוב, תודה רבה על התייחסותך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)