מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיטון בימי המחזורקרין25/11/2010
שלום רב,
אני בת 28 והמחזור שלי סדיר בד"כ, ב2 המחזורים האחרונים היה קיטון משמעותי בימי המחזור ,מ4 ימים ל יומים והדימום ירד באופן משמעותי ,הרופאה שלחה אותי לעשות בדיקות הורמונליות ,יש לי דודה שהיה לה הפסקת פוריות בגיל מוקדם בערך בגיל 32 ,ובת דודה אחרת בערך באותו גיל, השאלה שלי האם יכול להיות שיהיה לי הפסקת פוריות לפני גיל 30,והאם יש דרכים לטפל בזה או לפחות לעכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיטון בימי המחזור - תגובה
ד``ר איתן פאר29/11/2010כמות הדימום קשורה בצמיחת רירית הרחם וקילופה. ככל שהרירית צמחה יותר, או בעלת שטח גדול יותר, כך הדימום חזק יותר.
הפחתה באסטרוגן, הבונה רירית רחם, כמו למשל בגלולות, מפחיתה את עובי רירית הרחם ומפחיתה את כמות הדימום.
עובי רירית הרחם ניתן למדידה , סביב יום הביוץ, ע'י אולטראסאונד נרתיקי.
רמות אסטרוגן ניתנות למדידה ע'י בדיקת דם ( שהרופאה שלך כבר שלחה אותך לבצע).
רזרבה שחלתית ניתנת להערכה ע'י בדיקת דם להורמון הנקרא AMH
הסבר יותר מפורט וסיבת הפחתת הדימום אצלך ינתנו לך ע'י רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
קרין29/11/2010אינני משתמשת בגלולות ,האם יכול להיות ששתית משקאות אנרגטיים כמו REDBALL,XL.... גורמים לתופעות אלו?,אני מאוד לחוצה מהעניין, מה סיכויי הפוריות אם מסתבר שיש בעיות והן בתחילתן ,כמה זמן מרגע תחילת הבעיות בדרך כלל סיכויי הפוריות גבוהים?האם מדובר בד"כ בכמה חודשים או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה... - תגובה
פרופ` יונה תדיר01/12/2010כפי שציין ד"ר פאר שאלות אישיות כגון אלה צריכות להתברר מול הרופא/ה שלך. משקאות אנרגטיים אינם אמורים בד"כ לגרות לתופעה זו ויש לבצע מגוון בדיקות אשר פורטו בתשובה קודמת על לברר מה מצבך. שהרי תשובות תאורטיות וכלליות לא יתנו מענה למצוקתך. האמנם?
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?