מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רירית 11.8 במנפאוזהזהבית12/12/2010
דוקטור פאר שלום רב לך
ביום 11.8 פניתי אליך בענין רירית מעובה 7.7 . בינתיים הרופא לקח לי בדיקת פיליפ ויצא תקין היום עשיתי בדיקה חוזרת והרירית הולכת ומתעבה 11.8 מה זה יכול להיות?.
אני בת 59 מנפאוזה. לוקחת סרוקסט1 ליום 20 מ"ג, סטטין 1 ליום 20 מ"ג וויטמין לבעיה בעיינים. האם אחד התרופות האלה יכולות לגרום למצב?. האם לעשות עוד בדיקות? קראתי לאפשר לקחת provera לשבועיים והבעיה יכולה להסתדר.
אין דימום.
אנא תשובתך המהירה כי אני כבר ממש בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית 11.8 במנפאוזה - תגובה
ד``ר איתן פאר13/12/2010ישנה בדיקה הנקאית SIS- שזה ראשי תיבות של בדיקת אולטראסאונד לאחר הזרקת תמיסת מלח פיזיולוגית לתוך חלל הרחם.
בדיקה זו מפרידה בין שני דפנות הרחם ומאפשרת תיעוד הרבה יותר מדויק של סדירות חלל הרחם ( אנו עושים בדיקה זו במרפאות החוץ ברמב'ם).
במידה והדפנות סדירים הרי שטיפול למשך שבועיים בפרוגסטרון, כגון פרימולוט נור, מהווה פתרון נכון.
במידה ולא , יש מקום לגרידה אבחנתית ורצוי עם היסטרוסקופיה ( הסתכלות לתוך חלל הרחם).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ היסטרי עזור לי
זהבית13/12/2010תודה דוקטור על תשובתך המהירה. הייתי בלחץ ואתמול בערב כבר הייתי אצל הרופא והוא שלח אותי לרופא שעושה את ההיסטרסקופיה.
ביקשתי מהרופא שלי, לפני שאתה שולח אותי, אנא תן לי פרוגסטרון לשבועיים ותשלח אותי שוב לאולטרסאונד. הוא אמר שזה לא משחק.
עכשיו אנא דוקטור תנסה לעזור לי: התור שלי לרופא שעושה את הבדיקה האבחנתית לוקח שבוע בדיוק. האם לא כדי לקחת שבועיים פרוגסטרון ללא הבדיקה שהצעת ולראות האם זה עוזר?.
אני פשוט בלחץ נוראי הבת שלי בחדר לידה במצוקה עם זרוז ולא יולדת בקיצור אנא עזור לי
האם לקיחת פרוגסטרון לשבועיים יכולה לגרום לי נזק? אם לא, תן לי מינון ואני הולכת לקנות פרטי.
אנא עזרה דחופה.
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוספת
זהבית13/12/2010כדי להיות ברורה יותר באולטרסאונד היה כתוב:העובי 11.8 מ"מ תאור הרירית: אקולוגית לא סדירה, ציסטות.
אולי זה חשוב לך
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוספת - תגובה
ד``ר איתן פאר16/12/2010כנ'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ היסטרי עזור לי - תגובה
ד``ר איתן פאר16/12/2010כפי שכבר ציינתי, אני בעד פרוגסטרון תחילה ורק לאחר מכן לשקול האם בכלל יש מקום להיסטרוסקופיה. רופאים שונים, גישות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?