שימוש ממושך באקטיבל וטפול בתכשיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש ממושך באקטיבל וטפול בתכשיר
    רינת
    13/12/2010

אני בת58, נטלתי אקטיבל כ-10 שנים. הפסקתי לפני כחודש. סובלת מאוד מגלי חום שחזרו. האם לשוב וליטול את האקטיבל? האם התכשיר ליידי קאר שמודבק לגוף כמגנט עוזר? עליי לציין כי אני סובלת ממחלת n.f וכן מאוסטופורוזיס. כמוכ' לגבי פוסלאן נוטלת אותו כ-8 שנים האם להמשיך? תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש ממושך באקטיבל וטפול בתכשיר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/12/2010

לא הבנתי את הסיבה להפסקת האקטיבל. במידה והפסקת ותופעות הלואי חולפות ( תוך כחודשיים הממוצע..) הרי שאין צורך לחזור לטיפול.
    ולא- הקשיבי לגופך המשדר מצוקה של חסר אסטרוגנים ותחזרי לטיפול. יש היום מינונים נמוכים יותר וכדאי להיוועץ עם רופאך בנידון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיבל ופוסלאן

רינת
    16/12/2010

לד'ר איתן פאר, תודה רבה לך על תשובתך. הפסקתי את הטיפול בכדורי אקטיבל מאחר והבנתי שפרק זמן של כחמש שנים הינו מספיק, אני נטלתי כ10 שנים וקיוויתי שגלי החום כבר עברו אך כאמור לא כן. אמשיך שוב כעצתך. אודה לך אם תוכל לעדכן אותי לגבי פרק זמן השימוש בתרופת פוסלאן. ושוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיבל ופוסלאן - תגובה

ד``ר איתן פאר
    20/12/2010

לתרופות מקבוצת הביספוספאנטים ( פוסאלאן, אקטונל..) יש כבר נסיון מצטבר רב שנים . יש גישות הדוגלות בהפסקת השימוש בהן לאחר כ 10 שנים אך אין הסכמה גורפת בנידון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו