מדבקות הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדבקות הורמונים
    אישה
    13/12/2010

שלום, אני בת 49 ולפני כשנתיים הפסייק לי המחזור. לציין שקיבלתי את זה מאוד קשה מאחר ואני יודעת כמה זה מגן על הגוף . היו לי את כל התופעות האפשריות כמו גלי חום דיכאון ותחושה נפשית לא קלה. הרופאת נשים נתנה לי מדבקות הורמונים (אני מעשנת) אוורל סקווי - (8 מדבקות בקופסא -4 מדבקות אוורל סקווי ו - 4 מדבקות אוורל קונטי ) .בחצי שנה הראשונה קיבלתי את המחזור בעזרת המדבקות , אח"כ המחזור הגיע בצורה מאוד לא סדירה ועקבית , אחת לחודשיים שלושה, ובשנה האחרונה - אין מחזור.

מאוד הייתי רוצה לחזור ולקבל וסת , האם יש איזה כדורים או מדבקות הורמונים להחזיר את המחזור? אולי לשנות מינון?

המדבקות האלו זה אסטרוגן בלבד? ישנם נשים המקבלות שילוב של שני הורמונים או רק אחד?

אודה מאוד לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדבקות הורמונים

הוספת תגובה

• מדבקות הורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/12/2010

יש ויש טיפולים המחזירים את המחזור, אולם את מעשנת וזה עומד בסתירה רפואית לטיפולים ההורמונלים. ולכן צדקה הרופאה שלך שהמליצה על מדבקות.
    תנסי לרדת מהעישון, גם תעשי לעצמך ולגופך ולבריאותך ולעתידך טובה ענקית, וגם תוכלי לקבל טיפולים שיתאימו לך לפי רצנותיך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו