מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלי חוםיפית21/12/2010
שלום רב,
אני בת 40 אמא לארבעה ילדים כשהקטן בן שנה ושמונה חודשים,לאחר לידתו התקנתי את ההתקן של מירנה וכתוצאה מכך אני ללא מחזור כלל כבר יותר משנה. העניין הוא ששמתי לב שמדי פעם אני סובלת ממה שניראה לי כמו גלי חום,אני מרגישה שהגוף שלי לוהט בעיקר הפנים והצוואר ואני נהיית אדומה כמו עגבנייה וזה לא קשה אצלי כי גם ברגיל אני נהיית אדומה מהר,אפילו העיניים שלי נהיות בצבע אדום בוהק ואני גם מזיעה קצת יותר,עכשיו כל הסיפור הזה לא עובר כ"כ מהר,הוא נימשך לפחות חצי שעה עד שהוא עובר לגמריי.
עכשיו כל העניין הזה קורה לי רק בעבודה נמצאת במקום סגור והיא ממוזגת ומחוממת לחילופין,השאלה שלי היא כזאת,אני רוצה בעצם למצוא את הסיבה האם זה יכול להיגרם כתוצאה מהמיזוג הלקוי בעבודה? או כתוצאה מכך שאני ללא מחזור כבר תקופה ארוכה אז זה יכול להיות כמו גיל המעבר ואז אפשר אולי להסיר את ההתקן כדי שהמצב יסתדר? או שאולי זה בכלל לא קשור לאף אחד מאלה וזאת תופעה שצריך לבדוק יותר וגם לעשות בדיקות?
אני מצטערת על האורך ומודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף
יפית21/12/2010טוב חיפשתי בפורום וראיתי שיש קשר בין נטילת כדור אספירין לבין גלי חום ובאמת לפני שתופעה של גל החום החזק שהיה לי אתמול אני שתיתי קפה חזק במיוחד ולאחר מכן לקחתי כדור אקמול פוקוס נגד מיגרנות,אולי מה שהיה לי זאת בעצם רק תופת לוואי לכדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף - תגובה
פרופ` יונה תדיר21/12/2010לא ברור מדבריך מדוע נעשה שימוש בהתקן תוך רחמי זה (מירנה) אשר משמש בד"כ להפחתת דימומים. התקן זה לא אמור למנוע לחלוטין את הופעת הווסת וללא ספק יש צורך לבצע בדיקות הורמונליות על מנת להגדיר את מצב תיפקוד השחלות והאם לא מדובר למעשה בגיל המעבר. כל החלטה בהמשך חייבת להתבסס על תוצאות אותן בדיקות הורמונליות, ויפה שעה אחת קודם.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?