דימום שלא ניגמר - דחוף.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום שלא ניגמר - דחוף.....
    אורנה
    07/01/2011

אני בת 49 שנים, מדממת כבר 30 יום רצוף, מ- 9/12/10, כבד וקל לסרוגין. בבדיקה אצל רופאת נשים, רחם ריק ובגודל תקין, רירית הרחם דקה, שחלות בגודל תקין ללא ממצאים. פרופיל הורמונלי 23, נתנה לי כדורים למשך יומיים בשם הקסקפרון, שהיו אמורים לעצור את הדימום והגבירו אותו מאד. הוסיפה לי כדורים בשם פרוברה 5 מ"ג למשך חודש והדימום עדיין פעיל ולא מראה סימנים של סוף. אני לוקחת את הפרוברה כבר 3 ימים. מה עלי לעשות?
    מאד אשמח לקבל תגובה מהירה כי פיזית אני מרגישה כבר ממש ממש חלשה.....
    בתודה - אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום שלא ניגמר - דחוף.....

הוספת תגובה

• דימום שלא ניגמר - דחוף..... - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    07/01/2011

את את חלשה עליך לפנות למיון ואם אינך חלשה עליך לחזור בתחילת השבוע לרופאה. לא למטרה זו קיים פורום ציבורי באינטרנט.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תוספת קטנה

אורנה
    07/01/2011

מן הסתם אני חלשה יותר מהרגיל בגלל הדימום המתמשך. קיוויתי שאפשר יהיה להציע לי דרכים נוספות לפתרון הבעיה, כי עשיתי את כל מה שנאמר לי ע"י רופאת נשים והבעיה עדיין קיימת וללא שינוי.....
    מצטערת ומופתעת ששאלתי התקבלה בתרעומת.....
    בתודה - אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תוספת קטנה - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    07/01/2011

זו אינה תרעומת. זו העצה המתאימה ביותר לתאור מצבך. מה גורם לך לחשוב שמה שהרופאה שלך לא פתרה לאחר שיחה ו/או בדיקה יפתר דרך קסם באינטרנט? לא לשם כך נועד בפורום באינטרנט, ושו אינה תרעומת אלא אספקת מידע!!
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו