הזעות לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעות לילה
    נוני
    21/01/2011

שלום רב

אני בת 35 מזה מספר שנים סובלת מהזעות לילה בעקבות טיפולים כימוטרפיים והקרנות וירידה בתפקוד שחלתי, FSH סביבות 10 (ביום 3 של מחזור). יחד עם זאת הצלחתי להכנס להריון אחד בIVF ואחריו טבעי וכרגע לא מעוניינת בהריון. הרופא המליץ לי על מדבקות אוורה כי הייתי שוחכת מידי פעם גלולה. בגלל הזעות לילה חזקות מאוד בהפסקה למחזור חודשי בין מדבקות הרופא נתן אישור להשתמש ברצף במשך 3 חודשים ללא הפסקה למחזור. אבל כרגע אני רואה שמדבקות לא מצליחות להתגבר על הזעות לילה זה לא נורא כמו בהפסקה (בהפסקה זה פשוט סיוט) אבל זה ממש מציק ואני רוצה לחזור לגלולה (מליאן). האם ריכוז ההורמונים במחזור הדם מנטילת גלולה זו הוא גבוהה יותר ממה שנספג מהמדבקה או אני צריכה לחפש פתרון אחר? איך אני עוברת ממדבקה לגלולה ללא הפסקה ביניהם והאם צריך להזהר תקופה מסויימת? כמה זמן ברצף מותר לקחת גלולות ללא הפסקה למחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעות לילה

הוספת תגובה

• הזעות לילה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    22/01/2011

אין כל מנעיה לעברו ממדבקות לגלולות בהמשך ישיר. ברגע שאת מפסיקה מדבקות, המתיני לתחילת מחזור ואז תתחילי לקחת גלולות. המינון עדין ישאר נמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו