מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    אא
    22/01/2011

בת 45.5 ללא מחזור כ- 6 שנים תופעות של גלי חום הזעה מוגברת בלילה דיכאון חוסר אנרגיה בעיות זיכרון לא ממוקדת בעיות חשיבה ללא יכולת להתרכז חרדות עיפות לאורך היום ללא חשק מיני כל זה גורם לחוסר ביטחון עצמי כל השנים נמנעתי לקחת הורמונים מכיון שלסבתי היה סרטן השד שגרם למותה.הגעתי למצב שאיני יכולה לסבול יותר הופנתי לרופאת נשים סקסולוגית שהציעה לי להכנס למחקר לשימוש ב -dhea איני יודעת האם כדאי? או במה זה שונה מלקיחת הורמוניים? ואם בכלל זה יעזור לי בכל התופעות שצינתי אשמח עם תיעצו לי כי אני ממש במצב נואש
    אודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות? - תגובה

ד``ר איתן פאר
    22/01/2011

הקשר הגנטי לסרטן שד של הסבתא אינו קשור אליך כלל. אנו מדברים על קשר גנטי כאשר לאמא סרטן שד לפני גיל 40, או אחות לפני גיל 50, או לאמא ואחות בכל גיל. סבתא לא בעסק.
    מחקר DHEA נחמד אבל לא לבעיותיך היות והתלונות שלך רבות מאד והפגיעה באיכות חייך זועקת מכל מילה שאת כותבת.
    ברור שאת לא צריכה להמשיך כך עוד.
    וברור שאת זקוקה לטיפול רציני ולא מחקר סקסולוגי.
    תפני לרופא גיל המעבר ותתחילי מיידית טיפול ותראי איך החיים יחזרו לחייך אליך.
    את צעירה מדי בכדי לנבול כך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?

אא
    23/01/2011

כשאתה אומר להתחיל בטיפול הכוונה לטיפול הורמונלי או שיש משהו אחר?
    מודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות? - תגובה

ד``ר איתן פאר
    24/01/2011

אכן הורמונים זה הטיפול המומלץ לך בהתאם לתלונותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לוקחת ויטמינים

יהודית
    14/02/2011

הגילוי האחרון שלי היה תמצית תקנית שורש ג'ינסנג אמריקאיAmerican Ginseng (Panax quinquefolium) SFP של סולגאר. מאז שהתחלתי לקחת המלצתי לכל חברותיי... אולי כן תצטרכי לקחת בנוסף טיפול הורמונלי אבל אני ממליצה לך שתנסי ותראי אם מתאים לך. אני מאושרת שגיליתי על התוסף הזה. היו לי תופעות לוואי נוראיות.. טפו טפו הכל יותר טוב. אני באמת מבינה לליבך על כל ה"תלונות"... כולנו עוברות זאת.. תיהי בריאה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לוקחת ויטמינים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/02/2011

צדיק באמונתו יחייה. אין ולו מחקר מדעי אחד מבוסס ומבוקר מדעית שמוכיח יעילות הטיפול שאת מציינת- נהפוך הוא.
    אבל היות ותסימיני גיל המעבר הינם בעלי אופי משתנה בין אישה לאישה , והם פוחתים ספונטנית עם הזמן, גם אם תיקחי סוכראזית כל יום, הרי שכל דבר שעושה לך טוב ואת מאמינה בו, תבורכי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו