מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?אא22/01/2011
בת 45.5 ללא מחזור כ- 6 שנים תופעות של גלי חום הזעה מוגברת בלילה דיכאון חוסר אנרגיה בעיות זיכרון לא ממוקדת בעיות חשיבה ללא יכולת להתרכז חרדות עיפות לאורך היום ללא חשק מיני כל זה גורם לחוסר ביטחון עצמי כל השנים נמנעתי לקחת הורמונים מכיון שלסבתי היה סרטן השד שגרם למותה.הגעתי למצב שאיני יכולה לסבול יותר הופנתי לרופאת נשים סקסולוגית שהציעה לי להכנס למחקר לשימוש ב -dhea איני יודעת האם כדאי? או במה זה שונה מלקיחת הורמוניים? ואם בכלל זה יעזור לי בכל התופעות שצינתי אשמח עם תיעצו לי כי אני ממש במצב נואש
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? - תגובה
ד``ר איתן פאר22/01/2011הקשר הגנטי לסרטן שד של הסבתא אינו קשור אליך כלל. אנו מדברים על קשר גנטי כאשר לאמא סרטן שד לפני גיל 40, או אחות לפני גיל 50, או לאמא ואחות בכל גיל. סבתא לא בעסק.
מחקר DHEA נחמד אבל לא לבעיותיך היות והתלונות שלך רבות מאד והפגיעה באיכות חייך זועקת מכל מילה שאת כותבת.
ברור שאת לא צריכה להמשיך כך עוד.
וברור שאת זקוקה לטיפול רציני ולא מחקר סקסולוגי.
תפני לרופא גיל המעבר ותתחילי מיידית טיפול ותראי איך החיים יחזרו לחייך אליך.
את צעירה מדי בכדי לנבול כך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?
אא23/01/2011כשאתה אומר להתחיל בטיפול הכוונה לטיפול הורמונלי או שיש משהו אחר?
מודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות? - תגובה
ד``ר איתן פאר24/01/2011אכן הורמונים זה הטיפול המומלץ לך בהתאם לתלונותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת ויטמינים
יהודית14/02/2011הגילוי האחרון שלי היה תמצית תקנית שורש ג'ינסנג אמריקאיAmerican Ginseng (Panax quinquefolium) SFP של סולגאר. מאז שהתחלתי לקחת המלצתי לכל חברותיי... אולי כן תצטרכי לקחת בנוסף טיפול הורמונלי אבל אני ממליצה לך שתנסי ותראי אם מתאים לך. אני מאושרת שגיליתי על התוסף הזה. היו לי תופעות לוואי נוראיות.. טפו טפו הכל יותר טוב. אני באמת מבינה לליבך על כל ה"תלונות"... כולנו עוברות זאת.. תיהי בריאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת ויטמינים - תגובה
ד``ר איתן פאר16/02/2011צדיק באמונתו יחייה. אין ולו מחקר מדעי אחד מבוסס ומבוקר מדעית שמוכיח יעילות הטיפול שאת מציינת- נהפוך הוא.
אבל היות ותסימיני גיל המעבר הינם בעלי אופי משתנה בין אישה לאישה , והם פוחתים ספונטנית עם הזמן, גם אם תיקחי סוכראזית כל יום, הרי שכל דבר שעושה לך טוב ואת מאמינה בו, תבורכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?