המשך שימוש בליויאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שימוש בליויאל
    שרה
    23/01/2011

אני בת 58 ,לפני ארבע שנים עברתי כריתת רחם ושחלות. מאז טופלתי באסטרופם למשך שנתיים והחלפתי לליויאל..בממוגרפיה ואולטראסאונד מצאו לי ציסטות עכורות ,אבל שפיריות,וכן השד היה מאוד "סמיך" לדיבריהם, ונאמר לי להפסיק מיד עם ההורמונים. הכירורג ורופא הנשים אמרו שאין קשר בין הליויאל לציסטות ועדיף להמשיך עם הליויאל מאשר לסבול מתמיני גיל המעבר.יצאתי מבולבלת. האם להמשיך או להפסיק?כיום אני מרגישה מצויין עם הליויאל חוץ מאשר שמנתי מעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שימוש בליויאל

הוספת תגובה

• המשך שימוש בליויאל - תגובה

ד``ר איתן פאר
    24/01/2011

כעקרון הליביאל מתפרק בגוף לאסטרוגן , פרוגסטרון וטסטוסטרון ולכן יכול להגביר יצירה של ציסטות בשד ובמיכות שד.
    רצוי להפסיק ליביאל למשך שבועיים לפני ביצוע ממוגרפיה בכדי להפחית את הסמיכות בשדיים
    ניתן בשקט להמשיך עם ליביאל, אבל גם אסטרוגן בלבד , כפי שלקחת קודם לליביאל, בו יש פחות הורמונים, יכול לעשות את העבודה עם פחות השפעה על השד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו