מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעבר וסימני הזדקנותגרושה ודואגת23/01/2011
שלום ,
אני אשה בת 49, גרושה ומאד רוצה למצא זוגיות חדשה.
לפני כמה חודשים התחילו לי גלי חום. לפני שנה השתבש קצת המחזור, אך בגדול קיבלתי כל חודש. מאז אמצע אוקטובר לא קיבלתי כלל מחוזר.
אני יכולה להתמודד עם גלי החום ושינה לא שקטה בלילה (זה אולי נובע מדאגות פרנסה, דאגות לגבי ילדים...לא קל להיות גרושה). אבל אני מאד טרודה לגבי הזדקנות מהירה. עכשו, כשהילדים גדלו, חתונה נראית יותר מעשית, וגברים פחות יירתעו מהיותי אמא ל-5. אבל המן כנראה לא פועל לטובתי. צ
אני לא אשה שרצה אחרי המודה, לא בלונדינית, ולא קונה מליון קרמים. אך אני רוה נשים מבוגרות ממני בעשר שנים, ויש להם צוואר נפול, שפם ושיעור והזדקנו פתאום.
מה עלי לעשות כדי למנוע דברים אלה? האם הורמונים עדיפים מבחינה זאת?
אנא הדרך אותי משום שאין לי כל ידע בנושא..שמעתי שיש מדבקות..צריכה הדרכה מסודרת.
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר וסימני הזדקנות - תגובה
ד``ר איתן פאר24/01/2011את צודקת לחלוטין בתצפית שלך.
בגיל המעבר , ללא פעילות הורמונלית, יש פגיעה בלתי הפיכה ברקמה האלסטית שבגוף ולכן תופעות של הזדקנות מואצת של העור, כולל קמטים מרובים, סנטר נפול, לחיים נפולות, נפילה של שדיים, חולשת שרירי בטן, צניחה של שלפוחית שתן ובעית שליטה על השתן, ירידה בקיבולת השלפוחית והצורך לקום בלילה מספר פעמים למתן שתן ועוד ועוד.
גם תופעות של הורמונים זכריים, כגון שיעור שפם וסנטר אופיינים לתקופה.
את גם צודקת בכך שטיפול הורמונלי יכול להאט מאד את קצב התהליך ולשמר את המראה הצעיר והרענן - עד גבול מסוים.
לגבי הסבר מפורט, איך, איזה סוג, באיזה מינון וכדומה- זה לא הפורום המתאים.
עליך לגשת לרופא מומחה בתחום, להיוועץ בו ולקבל ממנו את ההדרכה שאת בצדק זקוקה לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?