דימום וגינלי - כמה שנים בלי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום וגינלי - כמה שנים בלי מחזור
    מיקס
    26/01/2011

גיל המעבר התחיל אצלי קרוב לגיל ארבעים במחזור בילתי סדיר - בתחילה דימומים כבדים וממושכים- מחזור לא סדיר ובהמשך ונימשך כשנתיים בהם המחזור הלך ופחת מבחינת תדירות ועוצמת דימום. עד שהופיע פעם בכמה חודשים בדימום מאד חלש וניפסק לחלוטין. לא נטלתי הורמונים וחויתי גיל מעבר טיבעי עם גלי חום קצרים, מתחים ודיכאונות שעברתי בצורה טיבעית. ללא תרופות כלשהן.
    היום אני בת 46 והיום חשתי כאבים מוכרים - המוכרים לי בשל היותם דומים גם לכאבי מחזור מאד קלים ובעיקר לכאבים שחשתי לעיתים בעבר לאחר קיום יחסי מין. מיד בדקתי אם יש דימום ואכן יש. זה דימום קל יחסית וצבע הדם אדום בהיר יותר מחום.
    אני מבינה שעלי לגשת מיד לבדיקה וראשית ליראות האם הדימום פוסק או מחריף אבל יש לי כמה שאלות
    האם גזר הדין הוא כימעט ודאי שמדובר בגידול ממאיר או בשגשוגת טרןם ממאירה או שיכולות להיות סיבות פחות הרסניות?
    מבחינת פעילות מינית יכולה להיות סיבה אך עם זאת בעבר לא נילוו לכאבים אחרי פעילות כזאת דימומים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום וגינלי - כמה שנים בלי מחזור - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    26/01/2011

איך הגעת ממה שיש לך לגידול ממאיר?! ובתוספת המילים "כמעט ודאי"?! קשה להבין. יש לברר מה הסיבה בייעוץ רפואי מסודר והסיכוי שזה גידול ממאיר קלוש. לא לזלזל אבל גם לא להבהל.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדימום מחריף בפעילות פיסית

מיקס
    27/01/2011

וגבר במשך הלילה
    בדומה להיתנהלות בעת מחזור רק שהדימום הוא של דם אדום בהיר וכהה בכל מיקרכה נקי מהפרשות שונות ולא דימום של מחזור שמאופיין גם בדם חום ובריריות וכל מה שנשים מכירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההיתיחסות

מיקס
    27/01/2011

היגעתי לזה כי הבנתי שאין סיבות נחמדות לדימום ואגינלי בגיל המעבר וביפרט לא כמה שנים לאחר שאין כבר מחזור
    ובכל המיקרים מפנים לבדיקה דחופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו